Isadeco lanserar höstkollektion – se alla bilder här

Det svenska designvarumärket Isadeco följer upp vårens debut med en ny höstkollektion – inspirerad av modebranschens estetik.

Annons

Isadeco lanserade sin debutkollektion under våren 2017 med målet att göra krukan till hemmets nya it-accessoar. Inspirerade av modebranschens estetik och kollektionstänk har de lyckats att förena mode med inredning på ett nyskapande och inspirerande sätt.

Nu lanserar de sin första höstkollektion ­– frontad av skådespelerskan Malin Buska – med ännu tydligare modevibbar.

Inspirationen bakom säsongens krukor har hämtats från den italienska regissören Michelangelo Antonionis bildspråk och i synnerhet från hans ikoniska film Il deserto rosso från 1964.

Höstens kollektion bär färgskalor och mönster som präglats av Antonionis uttryck av natursköna italienska slätter och industriella miljöer.

– Vi har skapat en modern berättelse som hämtar inspiration från filmen och är förankrad i vår närmiljö. Det uppstår en spännande dynamik när naturen möter det moderna och urbana, den kontrasten har gett oss energi som inspirerat höstens kollektion, säger Vivianne Issa, grundare och Creative Director.

Se alla bilder från kollektionen:

Kampanjbilderna är fotade av John Scarisbrick.

Läs också:

Isadecos krukor gör succé – nu öppnar de nätbutik

De vill göra krukan till hemmets it-accessoar – se nya kollektionen

Här är Nordiska galleriets nya livsstilsvarumärken

Publicerat 27 oktober 2017
Annons