hm home jul topp

Jul och nyår hos H&M Home

Varmt och rustikt, eller eleganta lyxiga material med gyllene toner. H&M Home har delat upp 2018 års jul- och nyårskollektion i två olika stilar och känslor.

Annons

Julen är förmodligen den högtid tillsammans med nyår som delar flest människor – vissa älskar den, och andra mår väldigt dåligt av olika anledningar när vintern kommer, mörkret faller och julen sakta närmar sig. Överlag så kommer julen med mycket glädje och värme, och H&M Home har i år tagit vara på att det finns så många olika tolkningar av jul och nyår och därför skapat två kollektioner utifrån två teman: Golden Deluxe och Holiday Togetherness.

– Jag ser mycket fram emot att julen ska börja och på att få se hur kunderna använder våra produkter i sitt firande. Många förknippar ju julen med särskilda föremål och det är därför en underbar tanke att till exempel vår mugg i form av en räv blir någons barndomsminne en dag! säger H&M HOMEs designchef Evelina Kravaev Söderberg.

Golden Deluxe

Beskrivs som en extravagant jul, med elegansen hos en urban högtid. Guld- och bärnstenstoner som blandas med fuskpäls, sammet, mässing och brons skapar känslan av lyx.

Annons
hm home golden hylla
 
hm home golden present
 
hm home golden stilleben
 
hm home golden säng
 
Annons
hm home golden fat
 
hm home golden dukning
 
hm home golden öppen brasa
 
Annons
hm home golden gran soffa öppen spis
 

Holiday Togetherness

Här vill H&M Home att ett vinterlandskap ska träda fram, genom grovstickade detaljer, mönster samt ”inspiration från floran och faunan i en snötäckt skog”. Här lyfts klassiska mönster som rutor och ränder, med fuskpälsar och moderna röda toner.

hm home holiday paket gran
 
hm home holiday paket
 
Annons
hm home holiday dukning
 
hm home holiday schäslong
 
hm home holiday fåtölj
 
Annons
hm home holiday soffa
 

Läs mer:

8 sätt att fira en miljövänligare jul

Julen på Artilleriet är här – se våra 8 favoriter

18 detaljer som sätter guldkant på nyårsfesten

Publicerat 30 november 2018
Annons