Julen 2019 hos Artilleriet – se kollektionen här!

Nu släpper Artilleriet sin julkolletion för 2019. Både i sin butik och online kan man hitta nyheterna. Här är några av våra favoriter!

Annons

Med tända ljus svävande över dukningen, rustikt vävda linnedukar i beige nyans och klassiska inslag av snövitt krisp intar Artilleriet våra julhem. Kollektionen 2019 är här och lika så längtan att förvandla våra hem med julens senaste från Artilleriet.

Här är våra favoriter från Artilleriets julkollektion 2019

artilleriet julen 2019
 

Moraviastjärnan kommer i olika storlekar och olika färger. Här över i en gul ton som lyser upp hemmets alla hörn, och varför inte över middagsbordet? Här hittar du Moraviastjärnan i gult. 

Moravia julstjärna artilleriet
 

Moraviastjärnan kommer också i vitt. Det är en dekorativ belysning där varje stjärna är uppbyggd av 25 separata moduler som tillsammans bildar en spännande tredimensionell effekt. Med sitt genomlysande material lyser stjärnan upp med ett varmt och vackert sken som en symbol för advent, uppenbarelse och jul över hela världen. Här hittar du stjärnan i vitt. 

Annons
artilleriet lampa
 

Matin Table Lamp från Hay visar upp en modern men ändå poetisk design. Den klassiska lampskärmen kombinerat med det guldiga underredet skapar en elegant lampa som passar in i många miljöer. Just denna skogsgröna ton passar fint in i julhemmet. Här hittar du bordslampan Martin. 

mr neck vase artilleriet
 

Stor majestätisk vas med vackra nyanser i en djup röd färg. Vasen har en höjd på 68 cm och tar sin självklara plats i våra hem. Här hittar du vasen!

Annons
julen 2019 artilleriet
 

Artilleriet erbjuder julgransdekorationer med humor och stil. Här över ser vi bland annat en popcornskål i klassiska röda linjer toppad med glitter, här hittar du den. 

Twiggy candleholder artilleriet
 

Låt ljuset flöda och skapa en symbios mellan mörker och ljus. Perfekt för detta är denna ljusstake i metall inspirerad av naturen. Grenarna som håller upp ljusen pryds av klättrande små ekorrar. Här hittar du ljusstaken. 

Annons
pläd artilleriet grön
 

En plats man kanske inte alltid tänker på att julpynta är soffan. Med denna mjuka pläd i sammet skapar du en garanterat en mysig känsla. Pläden är dekorerad med broderade tofsar och kan tvättas i 30 grader. Pläden kommer i flera färger, och du hittar den här.

Läs mer: 

Cappelen Dimyr – nya mattor vi älskar! 

Watt & Vekes julstjärnor vi drömmer om 

Drömmer du om en köksö? Då måste du spana in detta! 

Publicerat 07 november 2019
Annons