kändisars sommarhus inspiration linnéa ruiz mutikainen

Kändisarnas lantställen – snygga sommarhus att inspireras av

Går du i sommarhustankar eller söker du bara inredningsinspiration? Nedan dyker vi ner bland några mode- och inredningsprofilers tjusiga lantställen.

Annons
Så tar du hand om ditt citronträd – 5 skötselråd
Så tar du hand om ditt citronträd – 5 skötselråd
0:51

Inredningsinspiration kommer i oändligt många format. En populär källa, i sann hemma hos-anda, är att kika in i andras hemmiljöer för att ta del av härliga lösningar, idéer kring färgval och nya funktioner. Nu när sommaren är här är det inte mer än rätt att fokusera på sommarhus. Här samlar vi lantställen signerade välbekanta mode- och inredningsprofiler – vilken är din favorit?

Mode- och inredningsprofilernas sommarhus – snygga lantställen vi inspireras lite extra av just nu:

Alexandra Brings sommarhus utanför Eskilstuna

Våren 2022 investerade influencern Alexandra Bring i ett drömlikt sommarhus om cirka 140 kvadratmeter. Den vackra fastigheten är belägen strax utanför Eskilstuna med generösa grönområden samt svalkande pool. Interiören är typiskt skandinavisk där lantliga drag och neutrala färgval leder vägen.

Annons

Elsa Billgrens charmiga sommarhus på Gotland

I Alskog på sydöstra Gotland hittar vi Elle-profilen Elsa Billgrens sommarhus. Den lummiga fastigheten bjuder in till total vardagseskapism med ett svårslaget naturligt ljusinsläpp, crèmevita toner och murriga träpartier. Det är svårt att inte falla lite extra för den charmiga punschverandan, omgiven av prunkande blomster så långt ögat når.

Linn Eklunds sommarhus – Le Club EE

Får det lov att vara ett sommarhus med hög designgrad? Titta in hos modeprofilen tillika Hobnob-grundaren Linn Eklunds lantställe, ett naturnära hus med unika statementföremål. På sommarhusets Instagramkonto bjuds det på inredningsinspiration i mängder, präglat av böljande former och lekfulla färgklickar.

Back – Sofia Woods sommarhus

Välkommen till Back och Sofia Woods magiska sommarhus i rustik, naturnära anda. Elle-profilens lantställe följer samma varma atmosfär som hennes drömvåning i Norrköping med unika objekt i mängder. Rent materialmässigt agerar klassiskt trä tydlig röd tråd, både i ljusa och mörka utföranden.

Annons

Kenza Zouiten Subosics nya sommarhus

Många av oss är nog bekanta med det idylliskt röda sommarhuset som Kenza Zouiten Subotic flitigt har delat med sig av i sociala medier. Influencern renoverar just nu ett nytt sommarhus i Norrtälje, denna gång med en vackert vitgrön exteriör. För den nyfikne går det att följa förvandlingen steg för steg på profilens Youtube-kanal.

kenza zouiten subosic sommarhus
Renoveringen, som pågår just nu, går att följa på Kenzas Youtube.  Foto: Foto: @kenzazouiten/Youtube

Elin Lannsjös idylliska kolonilott

Innebär sommaren pyssel i kolonilotten eller kolonistugan? Se hit! Inredningsprofilen Elin Lannsjös kolonistuga, belägen i Slottsskogskolonin i Majorna i Göteborg, blandar rustik charm och harmoni. Just nu är huset mitt i en renovering, en inspirerande förvandlingsprocess som är lite extra spännande att hänga med på.

Annons