Klassisk elegans i Ralph Laurens nya kafé och bar i London

I början av januari öppnar Ralph Lauren sin första coffee & bar shop på anrika Regent Street i London. The Polo Bar kommer att ligga intill flaggskeppsbutiken Polo Ralph Lauren som öppnade tidigare i höstas.

Annons

The Polo Bar i London blir Ralph Laurens andra restaurangverksamhet i Europa. Sedan tidigare finns Ralph’s i Paris, en restaurang med amerikanska influenser. The Polo Bar i London kommer att i första hand servera olika kaffesorter framtagna och rostade unikt för Ralph Lauren och cocktails med tillhörande smårätter.

Med en bar klädd i mässing, elegant mörka träpaneler och gröna biljarddukar har man inspirerats av inredningen som finns i The Polo Bar på Manhattan i New York. Med endast 24 bordsplatser och 12 barstolar är The Polo Bar ett intimt vattenhål i hjärtat av Mayfair.

Läs mer: Snart öppnar livsstilshotellet Steam – se de första bilderna här

RCB Interior 3_LOW RES
 

Cocktaillistan innehåller tidlösa klassiker som Old Fashioned och Ridgway Margarita men också cocktails som är inspirerade och speciellt framtagna för Londons barscen. För den som önskar något att äta kommer lättare snacks och signaturrätter att serveras. Allt är influerat av Ralph Laurens amerikanska stil i kombination med den elegans och kvalité Europa är känt för.

Sedan tidigare finns även RL Restaurant i Chicago, Ralph’s Coffee & Bar i Paris, The Polo Bar i New York samt Ralph’s Coffee i New York.

Old Fashioned - RCB
 

Läs mer: Kika in i Köpenhamns snyggaste och trendigaste restaurant

Läs mer: Här öppnar Dusty Deco ny inredningsbutik

Annons