Lauritz auktionerar ut möbler stylade med Lexingtons kollektioner

Under februari kommer auktionshuset Lauritz att för första gången auktionera ut möbler stylade med Lexingtons klassiska kollektioner.

Annons

Under 22-25 februari presenterar Lexington tillsammans med Lauritz.com utställningen ”Framtida antikviteter” på Stockholms Auktionsverk på Nybrogatan 32 i Stockholm. Utställningen kommer att visa upp möbler från Lauritz  stylade med Lexingtons klassiska kollektion Lexington Icons, men också delar av vårkollektionen 2017.

– Det är första gången vi visar upp Lexington på detta sätt och det känns jättekul. Våra produkter är klassiska, stilrena och hållbara och därför är det roligt att kunna belysa dem i samband med ett auktionshus som Lauritz. Man kan säga att Lauritz representerar dagens auktionsföremål och att vi representerar framtidens, säger Kristina Lindhe, vd och grundare av Lexington Company i ett pressmeddelande.

Utställningen är en kurerad auktion där Lexingtons bäddlinnen, dukar, servetter och porslin samspelar med Lauritz auktionsföremål.

Auktionen går live på Lauritz.com i och med pressvisningen den 22 februari och är sedan tillgänglig att buda på 2 veckor framåt.

Läs mer:

Lauritz VD listar sina bästa auktionstips

Spana in Bukowskis största auktion för samtida konst

Årets Lauritz Icon 2016: Folkform

Publicerat 23 februari 2017
Annons