linum topp

Vårkollektionen 2018 hos Linum andas 60-tal och en urban, taktil känsla. Till sin sammetsserie Paolo adderas en ny kulör – kamel. Joanna Lavén menar att miljön kampanjen fotograferats – av Jonas Ingerstedt – i har satt tonen för just det. Tidstypiska fönsterpartier utan foder, som kompletteras med gardiner, hjälper till att fånga tidsandan.

– När jag känner för att förändra en känsla i ett rum så sker det ofta genom nya kuddfodral och plädar. Jag gillar tanken med att heminredning ska vara hållbar och därför satsar jag gärna på en mjuk och behaglig färgskala som jag inte tröttnar på i första taget, säger Joanna.

För Linum har det varit viktigt att arbeta fram sitt koordinerade sortiment, där allt går ton i ton. En viktig del i varumärkets designarbete. Nedan bilder från kampanjens sovrumsperiod, där vi utöver sammetsserien Paolo även ser ryamattan Brooklyn samt pläden Drottningholm.

linum matta täcke
linum täcke kudde
linum lampa
linum sovrum

Linums nyheter finns från och med mitten av januari tillgängligt att köpa på deras hemsida samt hos utvalda återförsäljare.

Läs mer:

Fem snabba med inredaren David Fahlén

Så inreder du miljövänligt och hållbart

Japanska MUJI smyglanserar möbler i Sverige

Gilla Residence på Facebook