Under 2018 ville Magnolia Bostad utveckla hållbara koncept som vände sig till en bred målgrupp, och kontaktade Lotta Agaton Interiors. Man beslutade sig för att hålla sig till tre tydliga koncept, med fokus på kök och badrum.

– De tre koncepten skiljer sig åt men har en gemensam grund. Till alla nya bostäder har vi valt ett golv som passar Magnolia. Det är ett vitborstat ekgolv. Väggfärgen är bruten vit med en matt ton och klinkers i hallen går ton i ton med ekgolvet. Med små nyanser skapar vi ett harmoniskt helhetsintryck, säger Lotta Agaton.

Kök_frost magnolia

Frost.

Hållbart och tidlöst

Koncepten är byggda av miljövänligt material för att understryka hållbarheten, samtidigt som man också vill att inredningen ska stå sig med tiden. Tanken är att den ska bestå och inte göras om efter ett par år. De tre koncepten kallas Frost (klassiskt och tidlöst), Dis (varmt och harmoniskt) samt Vass (naturligt och enkelt).

– Att prata om trender är ett komplext ämne. I dag är den största trenden att inte följa någon trend. Som inredare kan vi också gå igång på den senaste kulören av brunt, men framförallt ser vi till att skapa koncept som håller år efter år, menar Lotta.

Badrum_vass magnolia

Vass.

Kök_vass magnolia

Vass.

Badrum_frost magnolia

Frost.

Kök_Dis magnolia

Dis.

Badrum_frost magnolia

Dis.