Lotta Agaton startar ny blogg på Residence

Annons

Det har varit på gång länge – men nu det äntligen premiär för årets mest efterlängtade blogg här på Residence Magazine, nämligen tidningens kreativa ledare Lotta Agaton med hennes nya blogg Lotta Agatons Diary. Hennes nya blogg kommer komplettera hennes redan etablerade inspirationsblogg på Lottaagaton.se. Vi fick en pratstund med Lotta:

Välkommen tillbaka till Residence, Lotta! Hur kommer den nya bloggen skilja sig från din befintliga blogg?

– Jag startade min andra blogg för många år sedan när jag slutade jobba på Residence. Då var det ett sätt för mig att dela med mig av inspiration och tänket var lite detsamma som när jag gjorde tidning. Den nya bloggen kommer att vara en mer klassisk blogg där jag delar med mig av min vardag. Ni kommer kunna läsa en del skvaller om Residenceredaktion och om det arbetet med tidningen, ni kommer få ta del av behind the scenes-bilder från olika stylinguppdrag och förmodligen kommer jag även dela med mig av lite bilder hemifrån framöver. Tanken är även att den nya bloggen ska vara lättsammare och innehålla tips på sådan jag springer på i vardagen. Hittar jag en cool vedkorg på Biltema så skulle jag till exempel aldrig visat den på den andra bloggen men här kommer ni få den typen av oväntade tips blandat med nyheter från inredningsvärlden.

Annons

Du reser en del i jobbet, kommer vi även kunna förväntas oss tips på butiker, hotell och restauranger utomstädes?

– Absolut! Allt möjligt kommer kunna dyka upp i den nya bloggen, självklart kommer jag tipsa på allt fint jag springer på även utomlands. Det blir extra kul att göra det med egna bilder och historier från platserna.

Varför startar du bloggen nu?

– Dels är det en del av det förändringsarbete som jag är med och driver på Residencemagazine.se. Vi har sett över de bloggar vi har och kommer framöver att starta några nya. Sedan är det ju ett sätt att samla ihop alla fina saker jag springer på i mitt arbete. Tidigare kunde jag bland annat göra det i min butik Lotta Agaton Shop men sedan den stängde för några veckor sedan kommer detta bli ett nytt skyltfönster där jag delar med mig av diverse finheter och shoppingtips.

Här kan du läsa Lotta Agatons första blogginlägg!

Annons