Mäklarfirman inreder lägenhet med enbart second hand möbler

Mäklarfirman Widerlöv & Co hakar på hållbarhetstrenden och inreder en hel lägenhet med prylar och möbler från Stadsmissionens second hand-butiker.

Annons

Allt fler väljer att styla sin lägenhet innan en bostadsförsäljning för att maximera vinsten vid försäljning. I år har mäklarfirman Widerlöv & Co tagit ett annorlunda grepp kring stylingen. Genom att inreda en hel lägenhet med second hand-möbler vill de bidra till ett hållbarare samhälle men också uppmärksamma Uppsala Stadsmissions arbete för hemlösa och utsatta.

–  Vi blev verkligen förvånade när vi upptäckte hur många fina saker som folk har skänkt till Stadsmissionen. På lägenhetsvisningen kommer även inredningen vara till salu och vi hoppas att det kommer många som är intresserade av både lägenheten och inredningen, säger Caroline Jägerstig, inredare på Widerlöv & Co.

stadsmission2
 
stadsmissionny
 
Annons

Läs mer:  Nu kan du gå på virtuell bostadsvisning – med VR-glasögon

Uppsala Stadsmission ser gärna att fler tar ett större gemensamt ansvar för bostadssituationen och ett hållbarare samhälle.

– Genom att fler handlar second hand möbler bidrar de också till ett mer hållbart samhälle. Överskottet går dessutom till vårt arbete för hemlösa och socialt utsatta. Genom att vi alla hjälps åt att bidra kan vi få ett mänskligare Uppsala, säger Julia Cheung på Uppsala Stadsmission.

Annons

Här kan du se bostadsannonsen i sin helhet.

stadsmission3
 
DSC_3905
 
DSC_3983
 
Annons

Läs mer: 7 smarta tips: Så homestylar du din bostad inför visningen

Annons