Här är de mest klickade bostäderna på Hemnet 2022

Vilka villor och lägenheter har väckt mest nyfikenhet i Sverige under 2022? Hemnet avslöjar nu klicktoppen för året som gått. Se de sex populäraste objekten på Hemnet här!

Annons
7 stylingknep inför visning av din bostad
7 stylingknep inför visning av din bostad
0:50

Har du också surfat på Hemnet och drömt dig bort under året som gått? Det är tydligt att vi är många som gärna kikar på de mest spektakulära objekten som ligger ute till försäljning via bostadsplattformen.

När året nu närmar sig sitt slut avslöjar Hemnet vilka villor och vilken lägenhet som lockat allra mest ögon och nyfikna klick under 2022 – se listan här nedan!

1. Exklusiv villa i Danderyd

villa i djursholm, danderyd, mest klickad på hemnet 2022
 

Allra mest klickad på Hemnet under 2022 är den här exklusiva villan på Aslögsvägen 4 i Djursholm, Danderyd. Den har fått hela 247 300 klick på Hemnet hittills och det är inte svårt att förstå varför!

Annons

Villan har ett soligt, sydvästligt sjöläge med tillgång till strandlinje och ett stort poolområde som är insynsskyddat. De moderna interiörerna består av 12 rum fördelade på hela 625 kvadratmeter. Läs mer och se fler bilder i annonsen här.

2. Lägenhet med utsikt över Humlegården i Stockholm

våning vid humlegården på östermalm en av de mest klickade på hemnet 2022
 

Den enda lägenheten som kvalar in på topplistan i år är den här våningen på 308 kvadratmeter. Våningen ligger på Engelbrektsgatan 13, en eftertraktad och insynsskyddad adress på Östermalm, med utsikt över grönskande Humlegården.

Annons

Huset är byggt år 1887 och lägenheten har kvar många pampiga sekelskiftesdetaljer som stuckatur, takrosetter, väggpaneler, originalgolv samt fönsternischer. Det finns dessutom både en öppen spis och tre kakelugnar. Våningen på Östermalm har fått 209 585 klick under året som gått. Här hittar du annonsen och fler bilder.

3. 60-talsvilla på Lidingö

60-talsvilla på lidingö på listan över de mest klickade objekten på hemnet 2022
 

Den här vackra 60-talsvillan på Klippuddsstigen 5 i Brevik, på Lidingö lockade 180 397 klick när den låg ute under 2022. Villan ligger ett stenkast från vattnet och har 12 rum på sina 335 kvadratmeter i boarea samt 226 kvadratmeter i biarea. Huset låg ute på Hemnet för 70 miljoner kronor.

Annons

4. Villa med pool i Göteborg

lyxig villa i göteborg med pool
 

En riktig drömvilla för alla som drömmer om både sekelskifte, ett läge vid vattnet samt en pool! På Solhöjdsgatan 24 i Långedrag i Göteborg ligger villan som kvalar in på plats nummer fyra på Hemnets klicktopp.

Sekelskiftesvillan är 528 kvadratmeter stor, har utsikt över både hav och båthamn, pool med tillhörande poolhus samt strandtomt och grönskande trädgård. Villan har i skrivande stund samlat 179 350 klick på Hemnet. Här hittar du annonsen med fler bilder och mer information.

Annons

5. Gård med lantbruk i Skåne

gård skurup skåne klickad på hemnet 2022
 

På plats nummer fem hittar vi gården Skönabäck i Skurup, i Skåne. Gården är byggd år 1815 och har 680 kvadratmeter boarea och tomt om 424 hektar med eget lantbruk. Gården hann få 170 500 klick under 2022 och hade en prislapp på 175 miljoner kronor.

6. Villa med pool i Uppsala

villa i uppsala med pool
 

Ytterligare en villa med pool som har väckt nyfikenhet bland Hemnetsurfarna under året som gått! På Borgvägen 3 i Kåbo, Uppsala, ligger den här bostaden med både 20-talscharm och modern finess. I den vackra trädgården ligger pool och poolhus med bastu och utekök.

Annons

När Hemnet sammanfattade klicktoppen under början av december hade villan fått 145 026 klick, men villan är i skrivande stund fortfarande till salu. Se fler bilder och läs mer om den här.

Publicerat 09 december 2022
Annons