my residence topp

Nya My Residence är äntligen här!

Nu finns äntligen det fjärde numret av den internationella succétiteln My Residence – en årlig publikation på engelska med årets bästa skandinaviska hem.

Annons

My Residence är Aller medias första satsning på en engelsk titel med internationell distribution; här samlas det bästa som publicerats i Residence under ett år, med spännande layout och vackert matt papper.

– I nummer fyra, den tjockaste utgåvan hittills, har vi samlat några av de vackraste hemmen vi visat under året samt några helt nya. Vi diskuterar upplevelse-ekonomin och hur den påverkar designindustrin, och vi lyfter samtidens hetsiga tempo, vårt behov av att dra oss undan och varva ner och kikar på hur det påverkar våra hem, säger Hanna Nova, chefredaktör och ansvarig utgivare Residence och My Residence.

my residence 4 omslag
My Residence, issue 2019.  

Man kan se det som en samlingstitel över ett år, en vackert bookazine som säljs under tolv månader och tål att ligga framme länge. I det nya numret – nummer fyra – publiceras dessutom massor av exklusivt material som aldrig tidigare visats.

Annons

– I grund och botten är My Residence ett passionsprojekt från redaktionen. Vi kände att vi hade ett sådant fantastiskt material, som vi själva producerat från redaktionen tillsammans med våra fantastiska frilansare. Vi har ett väldigt starkt bilddrivet fokus, med människan i centrum. Vi ville välja ut de bästa hemmen vi visar, och visa bilderna på ett nytt sätt, med ny layout och annat papper. My Residence är såklart en produkt av en förändrad marknad, när allt går fort och nyheter konsumeras snabbt via nätet kan print göra något mer långlivat som handlar mer om njutning än om konsumtion, berättar Hanna Nova.

anna teurnell my residence
ARKETs designchef Anna Teurnell intervjuad och fotograferad i sitt sommarhus i Stockholms skärgård. Foto: Erik Lefvander.  
Hemma hos stylisten Julie von Hofsten och arkitekten Jonas Jansson i deras hem utanför Mariestad. Foto: Mike Karlsson Lundgren.  
Annons
Soraya andy liffner
Hemma hos inredningsstylisten och designern Soraya Forsberg. Foto: Andy Liffner.  
TEURNELL Erik lefvander
Anna Teurnell i sitt sommarhus i Stockholms skärgård. Foto: Erik Lefvander.  
Annons
KIM GRENAA Erik
På besök hos grundaren av den danska modepublikationen Dansk, Kim Grenaa. Foto: Erik Lefvander.  
FRAMA erik
Ett föredetta häststall i Köpenhamn har blivit till ett hem tack vare den danska designern Cassandra Bradfield. Foto: Erik Lefvander.  
Annons
FRAMA stall erik
Bradfields omgjorda stall. Foto: Erik Lefvander.  
STILLS erik
Skulpturala arrangemang av Lotta Agaton. Foto: Erik Lefvander.  
Publicerat 14 december 2018
Annons