Prins Carl Philip designar ny exklusiv glaskollektion

Designduon Bernadotte & Kylberg lanserar ett nytt, spännande samarbete med tyska glastillverkaren Zwiesel Kristallglas.

Annons

Nu står det klart att prins Carl Philip och Oscar Kylberg gör en exklusiv glaskollektion tillsammans med den internationellt erkända tyska glastillverkaren Zwiesel Kristallglas, avslöjade vår systersajt ELLE Decoration i dag. Glaskollektion uppdelad i två serier; Air och Air Sense.

– Vi strävar ständigt efter att hitta den perfekta balansen mellan form, funktion och upplevelse för alla sinnen. Samarbetet med Zwiesel Kristallglas har varit en fantastisk symbios mellan vision, design och produktion. Vår skandinaviska designstil och våra idéer, kombinerat med Zwiesel Kristallglas erfarenhet och unika glaskvalitet, gjorde det möjligt för oss att ta fram Air och Air Sense. Vi kunde inte varit stoltare över resultatet, säger Bernadotte & Kylberg.

De två serierna innefattar 10 olika glas vardera: vatten, chardonnay, riesling, rött vin, bordeaux, burgundy, champagne och dessertvin samt en tumbler och ett coupeglas. Även dekanterare för rött och vitt vin ingår i kollektionen.

Annons

Kollektionen kommer att presenteras på Ambiente-mässan i Frankfurt den 13 februari men redan nu kan du se bilder på produkterna nedan.

AIR-chardonnay
 
AIR-coupeglas
 
AIR-SENSE-champagne
 
Annons
AIR-SENSE-red-wine
 
Nyheten publicerades ursprungligen på ELLE Decoration av Sara Ångström Burling.

Publicerat 04 februari 2016
Annons