8 trendiga ljusstakar att lysa upp hemmet med

1. Fundament, Frama

Framas eleganta ljusstake fundament (länk till butik) i mässing finns i tre olika varianter, var och en med geometriska former. Läs mer och köp här. (länk till butik)

2. Gloria, Klong

 

Gloria är en prisvinnande handhamrad ljusstake i massivt silver och den perfekta accessoaren till de mörka tiderna på året. Designad av Broberg & Ridderstråle för Klong, läs mer och köp här. (länk till butik)

3. Molecular, House Doctor

Adventsljusstake Molecular från House Doctor (länk till butik)som är designad för att kunna byggas ihop med andra stakar från samma serie. Läs mer och köp här. (länk till butik)

4. Kubus, By Lassen

Den klassiska ljusstaken Kubus (länk till butik)är elegant och trendig och designades av Mogans Lassen redan år 1962. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

5. Ljusstake i silver, Skultuna

Stilrena och enkla ljusstakar i silver (länk till butik) av Richard Hutten från Skultuna, läs mer och köp här.  (länk till butik)

6. Nappula, Ittala

Stilrena Nappula ljusstake från Ittala (länk till butik) är designad av Matti Klenell och finns i flera olika färger och storlekar, läs mer och köp här.  (länk till butik)

7. HK, Georg Jensen

HK ljusstake (länk till butik) från Georg Jensen är en nätt, liten ljusstake i blankpolerat rostfritt stål, läs mer och köp här. (länk till butik)

8. Vesper, Klong

Vesper ljusstake (länk till butik) är formgiven av Axel Bjurström för Klong och finns i aluminium och mässing, läs mer och köp här. (länk till butik)

Startfoto: Royal design/ Artilleriet

Läs också:

10 stiliga adventsljusstakar för levande ljus

Här är årets 10 trendigaste lampor

18 trendiga elljusstakar till julen 2017

Gilla Residence på Facebook