Under onsdagen släpptes den senaste helårstatistiken från Tidningsstatistik (TS) – vilket innebär glädjande läsning för oss. I TS mätning är Residence den av Aller medias titlar som ökar mest digitalt under 2016, med hela 262,5 procent jämfört med 2015.

Antal besök till sajten har ökat med 240 procent om man jämför 2016 mot 2015 – och under det senaste halvåret har sidvisningarna ökat med 94 procent och de unika besökarna med 93 procent. Sajten stärker även sin position i sociala medier: på Facebook har Residence i dag över 20 000 följare och på Instagram över 89 000.

– Det känns fantastiskt kul att vi växt så mycket på så kort tid. Vi är snabbfotade och ligger i framkant när det gäller nyheter inom inredning, design och bostadsmarknad och lyfter inte bara inredningen, utan också dem som skapat den. Vårt mål är att göra Sveriges bästa inredningssajt, och det här är ett bevis på att vi är på väldigt god väg, säger Alva Forsberg Fierro, digitalt innehållsansvarig på Residence.

Stort tack till alla läsare – nya som gamla, men framför allt: välkomna alla nya! Vi tar med oss de glädjande siffrorna och fortsätter att leverera det bästa inom inredning, design och arkitektur på alla plattformar under 2017 och fortsatt framåt.

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook