Residence lanserar internationellt bookazine

Annons

Snart är det dags: Residence ger sig ut i världen med ett härligt bookazine som inte bara summerar det bästa inom svensk inredning under ett helt år – utan för första gången bjuder även in den internationella läsaren. 

– Intresset för stilbildande svensk inredning har ökat enormt världen över, men än så länge riktar sig svenska inredningstitlar till en skandinavisk publik. Det vill vi ändra på, säger Hanna Nova Beatrice, chefredaktör för Residence och My Residence. 

02
Foto: Andy Liffner  
Daniel Östman Residence Stockholm 2015
Foto: Erik Lefvander  
Annons

Den nya titeln kommer heta My Residence och är en lyxig tidningsvariant med matt tjockt papper, härlig bokkänsla och inspirerande innehåll. 

– Eftersom vi producerar allt material själva och alltid har en svensk vinkel med hem, arkitektur och människorna i fokus – kan vi summera ett svenskt inredningsår väldigt bra, säger Hanna. 

– Dessutom känner vi ett väldigt stort intresse för vårt material internationellt, det känns vettigt att samla våra favorithem i lite mer av en samlingsutgåva. 

Annons

Läs även: Så beställer du My Residence

Layouten kommer vara mer experimentell än huvudtidningen och i ett nytt format. De som prenumererar på Residence kommer känna igen sig, men ändå uppleva materialet på ett nytt sätt. Dessutom görs en hel del unika artiklar till tidningen. 

FREDRIK_SKOGKVIST_140702_RESIDENCE_CAROLINA GAHN_0181
Foto: Fredrik Skogkvist  
Estelle Home Yogayama Residence oktober 2015
Foto: Erik Lefvander  

My Residence kommer att säljas i butik i två månader samt under ett helt år i svenska och utländska tidnings- och inredningsbutiker –  samt via tidningens alla kanaler, online men också med reducerat pris till våra prenumeranter. 

– Vi är så glada för denna satsning och alla fantastiska medarbetare vi har som vi tillsammans gör så fina reportage med. 

My Residence kommer att ges ut årligen under möbelveckan i februari, och gå i bräschen för alla som är intresserade av svensk inredning, design och arkitektur. 

Håll utkik på residencemagazine.se för löpande information om My Residence.

Annons