Så ser våren ut på Jotex – spana in kollektionen

Låt vårkänslorna spira - åtminstone i inredningen. Nu släpper Jotex ett smakprov av säsongens nyheter och de går i trendigt grönt, lyxig romantik och skandinavisk minimalism.

Annons

Snart når vårens nyheter butikerna och det finns så mycket snyggt att välja mellan. Både Ikea, Åhléns, H&M Home, Granit och Ellos Home har givit oss en sneakpeak på vad som komma skall och nu är det Jotex (reklamlänk) tur att visa upp våren.

Kollektionen går i tre olika stilar som känns riktigt mycket i ropet under trendåret 2018. Grönskan – med både detaljer, textiler och mycket växter – är stort på Jotex i vår och knalliga färgklickar så som gult och orange bryter av.

Vi ser också lyxig romantik i mörka träslag, vacker sammet och starka färger, som mörkblått, cerise, rött och guld. Här hittar du produkterna (reklamlänk).

Och sist men inte minst bjuder Jotex dessutom på nyheter som tilltalar den skandinaviska minimalisten. Ljusa, naturliga färgskalor, avskalad design och harmoniska former är också en stor del av nyheterna (reklamlänk).

Vilken stil blir din favorit? Läs mer om kollektionen och köp produkterna här (reklamlänk).

Foto: Jotex

Läs också:

Trärent och färgstarkt – så ser Jotex nya möbelkollektion ut

9 stora inredningstrender på Formex

Vårens ljusa nyheter på H&M Home är här – se kollektionen

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

Publicerat 25 januari 2018
Annons