Små snygga soffbord

Det finns flera anledningar till att inreda med ett litet soffbord. Bor du mindre passar det utmärkt, eller varför inte inreda med två eller fler små soffbord i olika design? I år går trenderna särskilt i olika trä- och naturmaterial med metallbord eller rundade låga varianter. Nedan har vi samlat 13 snygga val med små soffbord för ett stiligt hem.

Små soffbord

13 små och snygga soffbord:

Ett litet soffbord ger hemmet en luftig känsla och är extra trendigt i år!

Svart soffbord av folierad MDF i naturtrogen marmorlook med en tålig, vattenavvisande yta från Ellos Home. Det finns här (länk till Ellos).

soffbord rowica

Svarta soffbord med en målad lite räfflad träskiva och svarta metallben från Rowico. Det finns här (länk till Ellos).

Runt soffbord i massivt trä med valnötsfinish har halva bordsskivan öppningsbar och stort rymligt förvaringsutrymme inuti från Jotex. Det finns här (länk till butik).

Soffbord med underrede av metall. Toppskiva av blandat, återvunnet trä och plywood av björk från Ellos Home. Det finns här. (länk till Ellos)

soffbord jotex

Runt soffbord från danska Bloomingville tillverkat av ekfanér och massiv ek, med en avtagbar bordsskiva för enkel och smidig förvaring. Det finns här (länk till Nordic Nest).

soffbord ellos home

Sidobord i MDF och plywood med fanér och ben i ask från Ellos Home. Det finns här (länk till Ellos).

soffbord hm home
soffbord hm home

Svart soffbord med stomme i målad metall. Borden är i olika storlek och går att ha tillsammans eller var för sig, från H&M Home. De finns här (länk till H&M).

Soffbord rån Bloomingville ger ett stabilt intryck med sin konformade bas och rejäla bordsskiva. Det finns här (länk till butik).

Runt soffbord med fin bordsskiva av marmor och terazzo från Jotex. Det finns här (länk till butik).

Runt soffbord med fyra ben med bordsskiva björk från Åhléns. Det finns här (länk till Åhléns).

Soffbord som består av ett bågformat underrede i lackerat järn och toppas med en rektangulär skiva i svart glas från danska AYTM. Det finns här (länk till Nordic Nest).

Formgjutet svart soffbord i aluminium med slät yta från Ellos Home. Det finns här (länk till Ellos).

Soffbord från Puik kombinerar klassisk enkelhet med en modern design med en vacker bordsskiva i trä och starka markerade stålben. Det finns här (länk till Nordic Nest).

LÄS MER:

Vårens utemöbler är här – 13 nyheter i butik

Japandi inredning – 24 stilfulla och avskalade detaljer

19 stora vaser till våriga blomkvistar och påskris

7 största inredningstrenderna under 2021
Slå på ljud