Äntligen sjösättning! Båtsäsongen 2020 har satt segel och är i full gång. Under hösten och vintern har båtens yttre fått den omsorg den behövt, men hur ser det ut med båtens inredning? I båtvärlden är det förstås mycket som är måttbeställt till olika båtmodeller, men det finns en hel del man enkelt kan byta ut eller addera för att få en uppdaterad look ombord.

Vinglas i plast, från Cervera. (länk till Apprl)

Sköna och snygga dynor till sittbrunnen, från Granit. (länk till Adtraction)

Fluffig kudde som skapar ett snyggt blickfång i båten, från Classic Collection. (länk till Adtraction)

Justerbart grytunderlägg som går att fälla ihop och dra ut för att ge plats åt fler än en kastrull åt gången, från Alessi. (länk till Adtraction)

Bärbar grill att använda på picknicken eller på stranden på berghällen på en i kobbe skärgården, från Röshult. (länk till Adtraction)

Stilrena iskuber i rostfritt stål som håller drycken kall, lägg in dem i frysfacket 4 timmar innan användning, från Georg Jensen. (länk till Adtraction)

Det är kanske dags att uppdatera gardinerna nere i ruffen, ett stilrent tyg med ett diskret mönster som Apilainen från Marimekko (länk till Awin.com), mönstret kom till en blåsig sommardag och illustrerar hur blommorna vajar fram och tillbaka i vinden.

Randigt badlakan i beige och varmt gula toner, från Hay.  (länk till Adtraction)

Designklassikern, termosen EM77 från Stelton (länk till Awin.com) är fin att ha med på sjön till kaffe eller tevatten.

Bestickset med skaldjursgafflar och en skaldjursknäckare –perfekt till kräftskivan, från Hardanger Bestikk. (länk till Adtraction)

Espressomuggar i polykarbonat, från Handpresso och finns på Naturkompaniet. 

Kylväskor till strandhuggen. Den blå stora har en vattenavvisande yta och rymmer 1,5-litersflaskor, båda från Sagaform. (länk till Awin.com)

Blåprickig rektangulär kudde med grön baksida, Petite Friture. (länk till Adtraction)

Tumblerglas i plast, från Variera. (länk till Adtraction)

Melaminbricka med det uppskattade mönstret Strawberry Thief, från Morris & Co.  (länk till Adtraction)

En snygg pläd att värma sig med på kvällarna, från & Tradition. (länk till Awin.com)

Tunna ullstrumpor som värmer under sena sommarkvällar, från Arket. (länk till Arket)

För de dagar då vädret lämnar en del att önska är det alltid bra med lite kortspel. Kortlekar från Ridley’s Games. (länk till Adtraction)

Tallrikar ur serien Grand Cru som är perfekta för båten och picknicken så att man slipper oroa sig för att de ska gå i sönder vid eventuell sjögång eller ovarsam hantering, de är tillverkade i 100 procent melamin. Fler tallrikar och skålar ingår i serien. Från Rosendahl. (länk till Adtraction)

LÄS MER: 
Karl Fredrik på Österlen – allt om nya trädgårdsprogrammet i TV4

Pella Hedeby: Så har jag skapat sommarkänsla på altanen