Med mycket trä, naturliga material som linne och skinn samt omsorgsfullt utvalda detaljer i keramik och metall har de uppdaterade rummen fått en ombonad känsla. Medan golven består av rökt ek hittar vi mahogny i paneler och snickerier.

Yasuragi_Standardroom_green

Kulörerna i den ena hotellkorridoren går åt det tallbarrsgröna, medan den andra har blågrå toner som för tankarna till saltsjön, vilken alla rum har utsikt mot. Bakom designen står prisbelönta arkitektbyrån White Arkitekter och designbyrån W8 Hotel. Det lilla fatet invid sängarna, från Stockholmsbaserade designkollektivet Navet, är en speciellt uttänkt plats för vattenglas, telefon och ägodelar. Panelen, shojiskärmarna för fönstren och garderoberna som är fästa i taket är alla element inspirerade från den japanska estetiken.

Yasuragi-bad_standard_200

För att återigen förstärka närheten till naturen har Yasuragi bytt färgställning i den 428 kvadratmeter stora möteslokalen Fuji. Färgerna går i grått, brunt och grönt, vilket skapar en känsla av att naturen fortsätter utanför de stora väggfönstren in i lokalen.

Yasuragi_Meetingroom_Fuji

Läs mer: 

Snart öppnar livsstilshotellet Steam – se de första bilderna här

Stordalen öppnar livsstilshotellet At Six – se alla bilderna här

7 knep: Så skapar du hotell-känslan i sovrummet