Spana in den danska designstudions snygga print-kollektion

Dags att uppdatera tavelväggen? Atelier Cph har lanserat en ny kollektion fina posters som har stylats i en inspirerande miljö med vintagemöbler.

Annons

Den Köpenhamnsbaserade kreativa studion Atelier Cph har lanserat en ny kollektion prints fotograferade i en vacker miljö med inspirerande 50-talsinfluenser.

På de nya affischerna har man valt att fokusera på grafiska former, ton- i ton och kontrasterande färger som har tagits fram genom olika collage på papper eller handmålade taveldukar.

– Den nya affischsamlingen är inspirerad av våra forskningsresor till Frankrike och Finland. I denna samling arbetar vi med idén om Gesamtkunstwerk, vilket betyder att det är ett konstverk som har inspireras av flera discipliner. Vi upptäckte att det fanns en interaktion mellan några av Frankrikes stora modernistiska målare och skulptörer, Fernand Léger, Jean Arp och Finlands arkitekt Alvar Aalto. Vi blev inspirerade av den abstraktion som dessa konstnärer experimenterade med och sambandet mellan söder och norr, säger studion.

Se den nya kollektionen:

Object blanc no. 25.  
Object blanc no. 23.  
Circles no. 10.  
 
Abstract construction.  
 
Abstract cubism.  

Foto: Morten Bentzon.

Annons
Publicerat 19 februari 2018
Annons