Spana in familjen Obamas magiska julpynt i Vita huset

Julen i år blir den sista i Vita huset för familjen Obama, men de låter det inte bli tråkigt för det. Se deras överdådiga juldekorationer med granar, pepparkakshus och hundstatyer.

Annons

Årets juldekorationer i Vita huset visades för upp för press redan i november och i år har det inte sparats på krutet.

Det finns otaliga mängder granar, julgranskulor och glitter i Vita husets alla rum och hörn. Familjens hundar Sunny och Bo har gjorts till enorma statyer av 25 000 pompoms av garn och det finns flera snögubbar iklädda hattar, öronmuffar och halsdukar. I ett av rummen finns en nötknäppare i mänsklig storlek och i biblioteket finns granar skapade av pennor och kritor.

Läs mer: Kika in i Justin Biebers exklusiva hus i London

Det finns även flera pepparkakshus gjorda i lego som pryder bord och hänger i granarna. Även själva Vita huset finns byggt i miniatyrformat som pepparkakshus. I en av flyglarna hänger 7500 band i olika färger från taket och det finns ”julklappar” staplade på varandra som enorma pelare.

Temat för årets dekorationer är ”The Gift of the Holidays” (på svenska ungefär ”Gåvan av högtiden”). Temat reflekterar glädjen i att ge och få, men även livets gåvor i form av vänner, familj, utbildning och hälsa, enligt ett uttalande från Michelle Obamas stab.

Ta en titt på en del av dekorationerna nedan.

Läs mer: Kika in i Johnny Depps art deco-våning i Los Angeles

Annons