Spana in Kinfolks nya mattor – i samarbete med danskt designföretag

Det danska designföretaget Please Wait to be Seated och kreativa byrån Ouur som står bakom magasinet Kinfolk har tillsammans tagit fram två stycken mattor som låtit sig inspireras av det arkitektoniska Sydamerika.

Annons
Handvävda Arqui- mattan i rosa toner.
Mattan i färgen Indian Red/Pink.  

Kreatörerna bakom magasinet Kinfolk, kreativa byrån Ouur, sammansmälter med det danska designföretaget Please Wait to be Seated. Resultat är de två handvävda mattorna i kraftig väv av ull och viskos som ska fungera lika fint liggande på hallgolvet som hängande på vardagsrumsväggen.

Livsstilsbibeln Kinfolk är sedan 2011 ledande inom livsstilssegmentet av magasinsvärlden, och har synts på så många smakfulla Instagram-stilleben att den blivit en ikon inom medievärlden. Med en kärna i hem, arbete, stil och kultur har de sålt magasin i över 100 länder på fyra olika språk.

Annons

Inspirationen har hämtats från det arkitektoniska Sydamerika – och mattorna är handvävda av indiska hantverkare med kunskap som gått i arv i generationer.

Arqui mattan i rosa toner liggandes på golvet i ett rosa rum.
Mattorna platsar lika bra på golvet som på väggen.  

Mattorna finns i två olika storlekar och du hittar dem under namnet Arqui. De kommer finnas tillgängliga från juni hos Please Wait to be Seated och bland återförsäljare som Artilleriet och Länna Möbler. De kommer i färgerna Indian Red/Pink och Cedar Green/Fig purple med ett pris från 12 550:-.

Annons
Arqui- mattan i gröna och bruna toner.
Med inspiration från Sydamerika är mattorna handvävda i kraftig väv av ull och viskos.  

Läs mer:

Ilse Crawfords egendesignade mattor 

Hemma hos Kinfolk-grundaren Nathan Williams 

Så inreder du med mattor på väggen 

Annons