Hanna Wessman

Stylisten Hanna Wessman lanserar inspirationsshop

Annons

Hanna Wessman är inredningsstylist, bloggare och inredare på ett av våra folkkäraste program: Äntligen Hemma. Nu är hon aktuell med sin nya webbshop på sin hemsida Hannas Room där hon kombinerar det bästa av två världar – inspiration och klassisk e-handel.

– Jag vill knyta ihop alla världar jag har kontakt med i mitt arbete och samla det under samma tak, säger Hanna Wessman till Residence.

Hanna Wessman beskriver sin inredningsstil som klassisk modern med inslag av vintage – och med ett stänk av ”gör det själv”. Hon inspirerar dagligen inredningsintresserade i sina sociala kanaler och får mer ofta än sällan frågan varifrån hennes inredning kommer från.

Frågorna födde idén till det som i dag resulterat i hennes nylanserade webbshop där vem som helst kan klicka hem hennes utvalda produkter.

– Inspirationen har alltid drivit mig i allt jag gör, så jag kände varför inte dela med sig av det?

Annons

På sajten kan en enkelt ta del av inspirationsbilder men framför allt ta del av varifrån sakerna kommer och genom ett klick skicka hem produkten till dörren. På den nya sajten har Hanna handplockat varje produkt för att de ska linjera med hennes vision.

– Jag vill ha en personlig prägel på sajten. Jag har satsat på en kombination av välkända produkter och några formgivare som sticker ut och ger lite extra liv. Formgivare som inte finns på de allra största webbshoparna. Jag har inte tummat en millimeter på vilka produkter jag valt. Jag vill stå för det jag gör och bara skriva om saker jag gillar och verkligen rekommenderar.

Publicerat 29 oktober 2015
Annons