Tävling: Vinn flygresa till England

Tävla och vinn en flygresa för dig och en vän i höst!

Annons

Sugen på att besöka Birmingham eller Manchester?

Nu kan du vinna två tur- och returbiljetter till valfri stad från Stockholm Arlanda med flybolaget Monarch.

Researrangörsdivisionen erbjuder paketresor med fokus på strand, stad och skidsemester och 2016 röstades flygbolaget fram till världens mest punktliga lågprisflygbolag i OAGs Punctuality League.

Tävlingen pågår till 23 september.

Här är tävlingsvillkoren:

1. En jury väljer vinnarna baserat på att man har svarat rätt på tävlingsfrågan samt att man angett bästa motivering enligt juryn. Juryns beslut kan ej överklagas.

2. Tävlingsdeltagare måste vara 18 år eller äldre för att delta.

3. Vinsten är inte överförbar och måste utnyttjas av den registrerade prisvinnaren.

4. Vinsten är giltig för resor mellan 1 september 2017 och 31 augusti 2018 men är strikt beroende på tillgänglighet och utresedatum kan komma att begränsas under högsäsong såsom jul, nyår, skol och helgdagar.

Annons

5. Priset består av två tur- och returbiljetter för en vinnare och dennes sällskap med Monarch till Birmingham (England) eller Manchester (England) från Stockholm Arlanda.

6. Vinsten inkluderar flygskatter. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

7. Vinsten går ej att byta mot pengar eller andra produkter.

8. Reseförsäkring rekommenderas. Besök www.monarch.co.uk för detaljer.

9. Ett handbagage per person kan tas ombord i kabinen (högst 10 kg, 56 x 40 x 25cm) utan extra kostnad. Incheckat bagage är inte inkluderat men kan köpas till separat på www.monarch.co.uk.  För ytterligare information om handbagagebegränsningar, vänligen besök http://www.monarch.co.uk/faq/flights/baggage.

10. Vinnaren ansvarar själv för alla extra kostnader och arrangemang, till exempel men inte begränsat till, tillägg i anslutning till flygresan, måltider ombord, förbestämda platser, boende, fickpengar samt transporter till och från avrese- och ankomstflygplats.

Annons

11. Om Monarch misslyckas med att följa detta avtal är Monarch ansvariga för förlust eller skada du lider som är ett förutsebart resultat av Monarchs överträdelse av detta avtal, Monarchs oaktsamhet eller bedrägeri från Monarchs sida. Monarch ansvarar dock inte för förlust eller skada som inte kan förutses. Förlust eller skada är förutsebart om det var en uppenbar följd av Monarchs överträdelse eller om det övervägdes av både vinnaren och Monarch när parterna ingick avtalet. Pristagarnas lagstadgade rättigheter påverkas inte.

12. Kompensation enligt förordning 261/2004, Montrealkonventionen och annan tillämplig lag är strikt utesluten oavsett orsak.

13. Flygningarna får inte presenteras som ett pris för någon annan prisdragning eller annan liknande händelse.

14. Flygvillkor finns på http://www.monarch.co.uk/terms/flights

15. Resenärerna måste säkerställa att de har korrekta resedokument, eventuella visum samt giltigt pass. Sådan resedokumentation är på bekostnad av resenären. Kan resenären inte uppfylla dokumentationskraven resulterar det i förlust av resenärens pris.

Publicerat 13 september 2017
Annons