Teknik och högtalare du kan ta med till stranden i sommar

Roadtrips, soliga dagar på stranden och långa kvällar i trädgården är äntligen här. Ta med dig musiken och tekniken med de här smarta prylarna.

Annons

I sommar tar vi med oss musiken, favoritpodcasten och ljudböckerna på promenaden, till stranden och ut i trädgården. Med bärbara högtalare och annan smart teknik blir det enkelt att tillbringa hela dagen utomhus utan att behöva pausa musiken.

Vi har samlat sju snygga produkter att ta med på utflykten i sommar:

1. Bärbar högtalare, Marshall

Stockwell II från Marshall
 

Högtalaren Stockwell II är gjord för att tas med på sommarens äventyr. Den har ett kompakt format, men gott om volym och flerriktat ljud både inom- och utomhus. Batteriet laddas fullt på fem timmar och ger 20+ timmar bärbar speltid. Dessutom har högtalaren en riktigt smidig snabbladdningsfunktion, med 20 minuters laddning får man hela sex timmar speltid.

Annons

Högtalaren har Marshalls karakteristiska utseende, en kontrollpanel samt fungerar med bluetooth. Dessutom är den ett smart val på stranden då den tål vattenstänk. Finns tillgänglig i flera olika färger. Här kan du köpa den (reklamlänk).

2. Vattentäta hörlurar, Urbanista

vattentäta hörlurar från urbanista
 

Vill du inte bara ta med dig musiken till stranden, utan även ut på simturen eller som sällskap på surfbrädan? Då kan true wireless-hörlurarna Athens från svenska Urbanista vara något för dig. De vattentäta hörlurarna har förutom ett klart ljud även röststyrning, bluetooth 5.0 och volymkontroll.

Annons

En full laddning ger upp till åtta timmars speltid och hörlurarna kommer i ett smidigt litet laddningsfodral som är lätt att bära med sig. Fodralet laddar upp hörlurarna tre gånger om, vilket ger upp till 32 timmars speltid för den som är på språng. Här kan du köpa dem.

3. Powerbank till stranden, Wood’d/Cos

Pebble Powerbank
 

Den här powerbanken ryms även i den lilla väskan och har en vacker form som påminner om en sten på stranden. Pebble från italienska Wood’d blir en stilfull laddare att bära med sig såväl i sommar som året runt. Powerbanken har en kapacitet på 5200 mAh och laddar upp mobilen cirka två gånger. Säljs tillsammans med tillhörande USB-kabel för uppladdning. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

4. Brillor med ljud, Bose

Solglasögon med högtalare från Bose
 

Bose frames är solglasögon 2.0. De här bågarna kombinerar funktionen hos trådlösa hörlurar med klassiska solglasögon. Solglasögonen finns i två unisexmodeller, en rak modell samt en med rundade glas, och linserna går att byta ut för att anpassas efter bäraren.

Open ear-designen gör det enkelt att lyssna på musik, tala i telefon samt använda Siri eller Google Assistant, och samtidigt som ljudet är fylligt så ska det hållas privat tack vare teknik som riktar ljudet mot dig och bort från andra. Här kan du köpa dem.

Annons

5. Liten bärbar högtalare, Urbanista x H&M Home

Sydney högtalare från Urbanista x H&M Home
 

Urbanista och H&M Home har tillsammans tagit fram den här smidiga lilla högtalaren i somrig blåvitrandig kostym som matchar övriga picknick- och strandprodukter i H&M Homes sortiment i sommar. Den portabla högtalaren Sydney har fem timmars batteritid, går att parkoppla till ytterligare en enhet för stereoljud och tål vattenstänk på stranden. Högtalaren är liten och får plats i handen när du är på språng. Här kan du köpa den.

Annons

6. Ljus och ljud i ett, Mooni

Ovo mini högtalare och lampa i ett från Mooni
 

Ovo mini speaker från svenska Mooni är en kombinerad lampa och högtalare i skandinavisk design. Lampan avger ett mjukt sken, har olika färger och ljuslägen samt runda bågar i trä som gör den enkel att flytta och ta med sig till trädgården, balkongen eller stranden. Högtalarlampan tål regn och stänk. Den går att ladda både trådlöst och med USB-kabel och en laddning räcker till tre till fyra timmars speltid alternativt åtta till tio timmars ljus. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

7. Bärbar högtalare, B&O Play

beoplay bärbar högtalare
 

Stilren, liten och lätt portabel högtalare som är enkel att bära med sig i handen eller i väskan. Högtalaren Beoplay P2 har en speltid på upp till tio timmar och används med trådlös Bluetooth. Högtalaren har ett överdrag i gummi och finns i svart, sandfärgat och blått. Beoplay P2 kan även användas som högtalare vid telefonsamtal tack vare den inbyggda mikrofonen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

Snygga inredningsdetaljer till båten – 19 fina shoppingtips

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Publicerat 13 maj 2020
Annons