grey house marmorbord socialt rum

The Grey House är en ren och skär designdröm

Den utsökt inredda lägenheten i norra London är allt vi önskar oss.

Annons

Mellan den 15 och 23 september pågick välbesökta London Design Festival, där installationer, event och utställningar, den ena mer fantastiskt och banbrytande än den andra, slåss om utrymme och uppmärksamhet.

Varje år har festivalen sitt nav på V&A-muséet i södra Kensington, där man också erbjuder ett antal installationer. House of Grey har över 20 års erfarenhet när det kommer till inredningsdesign, både i den offentliga och privata sektorn. Under London Design Festival kunde man besöka två stycken hem House of Grey mejslat fram, The Grey House och The Blue House, under titeln In the Neighbourhood.

House of Grey grundades av Louisa Grey. För att undvika förvirring: House of Grey är designstudion, och Grey House är ett showroom. För House of Grey är det viktigt att lyfta lokala förmågor som producerar naturliga och hållbara produkter av hög kvalitet. Man vill designa utrymmen som ett komplement till människor vardag och arbetsliv, och som kan utvecklas i takt med vår personliga utveckling.

Annons

Premissen för In the Neighbourhood var att de båda hemmen skulle visa upp lokala och internationella designers som kanske inte gjort sig ett namn ännu, men deras ambition och arbete uppmärksammats. Just Grey House, ett townhouse i norra London, får oss att tappa hakan. Utsökt känsla för detalj gifter sig med professionalism och erfarenhet från House of Grey, och bostadens aura av lugn och värme gör de noggrant utvalda subtila färgerna och textilier fungerar alldeles förträffligt bra ihop.

grey house socialt rum monstera tavlor soffa
 
grey house ljust fönster monstera
 
grey house väggbonad
 
Annons
grey house staty
 
grey house stol med ljus
 
grey house keramik
 
Annons
grey house marmorbord och pall
 
grey house stol och tavla
 
grey house porslin på pall
 
Annons
grey house soffa framför tavla
 
grey house stor monstera
 
grey house staty i marmor
 
Annons
grey house fläckig vas
 
grey house tavlor på golv
 
grey house soffa i vardagsrum
 
Annons
grey house design runt bord
 
grey house fläckig vas på runt bord
 
grey house närbild socialt rum tavlor soffa
 
Annons
grey house avlång soffa växt
 
grey house stolar bord
 
grey house sidobord
 
Annons
grey house ljus soffa
 

Designers som bidragit med sitt arbete till The Grey House är Mass Productions, Frama, Henry Wilson, Tycjan Knut, Natascha Madeiski, Nest Design, Noorsyad, Edward Collinson, Stitch by Stitch, London House Rugs, Roomi Apparel at Mahala och House of Grey. Även floristerna Urban Flower Co. har bidragit till projektet.    

Läs mer:

Sundling Kickén inreder arkitektritad bostad

Jotuns färgkollektionen ’Lady Identity’ speglar urban livsstil

H&M Home släpper avskalade Classic Collection

Publicerat 24 september 2018
Annons