The Hives-Pelles drömlägenhet i Stockholm kan bli din – kolla in!

The Hives-frontmannen Howlin' Pelle Almqvist säljer sin lägenhet på Reimersholme i Stockholm. Kika in för att få en smygtitt in i en rockstjärnas boende!

Annons

Howlin’ Pelle, eller Pelle Almquist som han egentligen heter, är till vardags firad rockstjärna i Fagerstas stolthet The Hives, och dyker då och då upp i tv-rutan – senast som programledare för Musikhjälpen för ett par år sedan.

Gitarrer, bokhylla och Enzo Mari-konst hemma hos Pelle Almqvist.
 

Nu säljer rockstjärnan sin lägenhet på Södermalm i Stockholm, på lilla ön Reimersholme närmare bestämt. Reimersholme ligger intill Hornstull och Långholmen, och har tidigare varit hem åt både ylle- och spritfabriker där fångar från Långholmens fängelse har stämplat in. I dag är ön mer känd för sitt läge: avskilt, men nära till Hornstulls hippa restauranger och barer. Nära till bad och båtplats finns också.

Annons
Gitarrer och fotokonst hemma hos Pelle Almqvist.
 

Lägenheten är en välplanerad trerummare med kök högt upp i fastigheten – med en ordentligt imponerande utsikt. Parkettgolv i rutmönster, stora fönster tillsammans med fönsterbrädor i elegant kolmårdsmarmor – stylat tillsammans med en hel del rock’n’roll-memorabilia.

Taklampa från Flos hemma hos Pelle Almqvist.
 

Vitvaror från Smeg med en kyl i mintgrönt, Vardagsrummet har utgång till balkongen med sol från morgon till eftermiddag och utsikt över Årstavikens vatten. Rymlig hall med inbyggda garderober och platsbyggt kök som nås från både hall och vardagsrum i vitt med plats för matbord där man blickar ut över Västerbron.

Annons
Balkong med utsikt över Reimersholme hemma hos Pelle Almqvist.
 
TV och sideboard i trä hemma hos Howlin' Pelle Almqvist.
 
Vitvaror från Smeg och taklampa från Flos hemma hos Pelle Almqvist.
 
Mintgrönt kylskåp från Smeg hemma hos Pelle Almqvist.
 
Annons
Gitarrer, fotokonst och coffee table-böcker hemma hos Pelle Almqvist.
 

Kolla in mer om lägenheten här.

Foto: Alexander White. 

Ursprungligen publicerad på Residence. 

Läs mer:

Mäklaren: 7 stora trender på bostadsmarknaden

Styla hemmet som ett femstjärnigt hotell – 9 knep

10 snygga och trendiga stolar som tar över våra hem

 

 

Annons