Tjuvkika på nya Ikea-katalogen – se de första bilderna här

Längtar du efter att bläddra i och inspireras av Ikeas katalog? Redan nu kan du ta en smygtitt på det härliga innehållet. Se de första bilderna nedan!

Annons

Nu släpps den nya Ikea-katalogen för hösten och vintern och i dagarna kommer den tjocka inspirationsbibeln att börja dyka upp i brevlådor runt om i landet. I katalogen finns i år både inredningsidéer, tips på smarta lösningar och flertalet produktnyheter.

Fokus ligger på den nystart hösten innebär för många efter en lång, härlig sommar. Det tar form i en satsning på nya inredningslösningar och skräddarsydd förvaring för ett bättre vardagsliv. Ett särskilt fokus ligger även på den viktiga sömnen med bland annat nya, ergonomiskt utformade kuddar.

Den nya Ikea-katalogen är här.
Den nya Ikea-katalogen är här.  Foto: Photographer Mats Ekdahl IKEA

I den nya Ikea-katalogen bjuds läsarna in till sex hem som går i olika stilar och är anpassade efter olika livssituationer och de behov som uppstår med dem. Färgmässigt finns det något för alla eftersom paletten har inspirerats av regnbågens alla nyanser.

Annons

Inredningarna i hemmen är dessutom baserade på de värden som är viktiga för att vi ska trivas och vara lyckliga i våra hem, något Ikeas globala och årliga undersökning Life at Home Report tar reda på. De värden som anses viktigast är bland andra komfort, avskildhet och tillhörighet. Man vill känna sig bekväm i sitt hem, kunna koppla av och såväl umgås som få viktig egentid.

Tjuvkika in i den nya inspirerande Ikea-katalogens hem:

Sovrum i Ikeas nya katalog 2019
 

Ett fridfullt sovrum med smart förvaring och rymliga garderober syns i hemmet där den medvetna familjen bor. Sängen har bäddats med nya smalrandiga påslakansetet Bergpalm.

Annons
Mörkgrått kök från Ikea
 

Mörkgrå luckor i köket skapar en fin kontrast, medan de tillsammans med en grå bänkskiva bildar en stilfull monokrom helhet i sig.

Stilfullt kök i Ikea katalogen 2019
AWP feedback: see comments in softproof /Cornelia IP deadline Tuesday morning 9/4  

Ett runt, utdragbart bord som Ingatorp ovan erbjuder en flexibel lösning i köket och de trendiga naturmaterialen blir en tidlös favorit i köksstolarna Rönninge.

Hörnsoffa med förvaring och bäddsoffa från ikea
 

En hörnbäddsoffa med förvaring har plats för hela familjen, gäster och alla överflödiga prylar i hemmet. Dessutom blir den en grann färgklick i vardagsrummet.

Annons
Sovrum med mörka färger i Ikea katalogen 2019
+++ Multiple values +++ Adjust the colour to look more realistic to the colour of SANELA light brown-red. Ref PE727955. Deadline 17 april 18.00 / Nina 190412  Foto: MARTIN INGER

Inred dig till bättre sömn i höst. Mörkläggande gardiner, ergonomiska kuddar och lena lakan i en skön säng bäddar för en god nattsömn.

Badrum i Ikea katalogen 2019
 Foto: MARTIN INGER

Dubbla handfat behöver inte innebära symmetri, anpassa efter ditt badrum och dina behov. Våga kombinera det tidlöst enfärgade med färg och mönster för en roligare vardag.

Annons
Inspirerande inredning i Ikea katalogen 2019
 

Ikea-katalogens hem är utformade efter behov som verkliga familjer har. Ett utdragbart matbord och flera rum i rummet är inredningslösningar som underlättar vardagen.

Barnrum med compact living-förvaring i Ikea katalogen 2019
 

Förvaring på höjden är ett smart sätt att inreda med compact living-tänk, här med Flisat väggförvaring. Maxa förvaringen för familjens yngsta med en säng med inbyggda förvaringslådor.

Annons
Nikkeby förvaringsbyrå i hallen
 

Bra förvaring i hallen är A och O för att lyckas hålla ordning på alla skor, mössor, vantar, halsdukar och jackor när vintervädret drar in över Sverige. Ikeas nyhet som vill lösa förvaringsproblemen stavas byrån Nikkeby.

Knixhult lampa från Ikea hösten 2019
 

Naturmaterial ger ett mjukt intryck i hemmet och den nya taklampan Knixhult i bambu ger ett varmt sken i rummet. I hemmet ovan vrids mysfaktorn upp ytterligare med en sänggavel i härlig sammet och en praktisk rumsavdelare.

Annons

Foto: Ikea

Läs mer:

11 favoriter ur nya Ikea-katalogen 2019

Intervju: Eva Lilja Löwenhielm blir Ikeas nya designchef

11 snygga sätt att styla Ikea-skåpet Ivar

Brittisk designikon gör textilkollektion med Ikea

Publicerat 14 augusti 2019
Annons