Uppdatera sovrummet – 11 snygga sängbord i butik

Saknar du en praktisk (och snygg) avlastningsyta i sovrummet? Ett sängbord kan vara lösningen. Här listar vi elva snygga varianter att shoppa eller inspireras av.

Annons

Vi bäddar för mysiga morgnar och avslappnade stunder i sovrummet. Kuddar, lakan, en fin sänggavel och lyxiga överkast är alla detaljer som fulländar intrycket. Fokus hamnar lätt på textilierna, men man ska inte glömma bort det viktiga sängbordet.

Dels fungerar sängbordet som en praktisk avlastningsyta och förvaring, men det kan även bli ett stilfullt inslag i sovrumsinredningen och till och med den detalj som fångar ögat först.

Uppdatera sovrummet med ett nytt sängbord – vi listar elva snygga alternativ som finns i butik just nu:

1. F-shelf hylla, Maze

F-shelf sängbord från Maze
 
F-hylla från Maze
 

Vägghylla i form av ett F, formgiven av Kent Johansson för Maze. Den stilrena hyllan kombinerar avlastningsyta och bokhylla i ett och samma praktiska compact living-sängbord. Finns i vitt, svart och ek. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

2. Vogue sängbord, Decotique

Sängbord från Decotique
 

Tidlöst och elegant nattduksbord från Decotique med ben i mässing och skåp i stilren design. Skåpet har en lucka och ett justerbart hyllplan som ger gott om plats för förvaring. Sängbordet finns i flera fina färger. Finns att köpa här (reklamlänk).

3. Mega sidobord, House Doctor

Mega sidobord är ett fint sängbord
 
Mega sidobord från House Doctor
 

Det här minimalistiska vägghängda sängbordet är gjort i mörk marmor och blir en fin avlastningsplats för väckarklockan, läsglasögonen eller boken. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

4. Cacocum sidobord, Jotex

Geometriskt sängbord alternativt sidobord från Jotex
 

Det här flexibla sidobordet fungerar som både pall och snyggt nattduksbord. Den annorlunda formen ger sovrummet ett fint geometriskt inslag. Finns att köpa här (reklamlänk).

5. Hylla Edgy, Maze

Vägghängt sängbord från Maze
 

Stilrent vägghängt sängbord från Maze som finns i både beige och svart. Det här bordet ger två funktionella avlastningsytor intill sängen. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

6. Nikkeby, Ikea

Nikkeby sängbord från Ikea
 
Grågrönt sängbord från Ikea
 

Det här snygga grågröna sängbordet blir en mild färgklick i sovrummet. Sängbordet har två praktiska inbyggda förvaringslådor med plats för kläder eller böcker. Finns att köpa här.

7. Gabriella sängbord, Ellos Home

Gabriella sängbord i marmor och mässing från Ellos Home
 

Handgjort sängbord med exklusiv känsla och art deco-inspirerad design. Underredet är gjort i mässingsfärgad metall och skivan är i vit marmor. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

8. Pujo väggbord, Ferm living

Pujo sängbord från Ferm Living är en minimalistisk detalj i sovrummet
 
Pujo sängbord i svart från Ferm Living
 

Det här minimalistiska sängbordet är ett utmärkt val i det lilla sovrummet eller för dig som bara vill ha en liten avlastningsyta intill sängen. Den enkla designen och den kontrasterande svarta färgen gör väggbordet till ett stilfullt inslag i hemmet. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

9. Byron sidobord, Jotex

Byron sidobord och sängbord från Jotex
 

Det här runda sidobordet är både snyggt och praktiskt med sin löstagbara bordsskiva samt förvaring inuti. Använd som ett minimalistiskt sängbord och få undan allt från mobiler till böcker för en rofylld känsla intill sängen. Finns att köpa här (reklamlänk).

10. Kub modulär, Granit

Satsbord från Granit
 
Kub modulär från Granit
 

Den här modulen med ett utdragbart trappsteg passar i hemmets alla rum – och även som nattduksbord i sovrummet. Bordet är gjort i björkplywood, är fukttåligt och lätt att sätta egen prägel på, men är även fint att ha det som det är för en avslappnad touch i inredningen. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

11. Speculum bord, AYTM

Spegelkub från AYTM
 

En spegelkub blir ett lyxigt sängbord och särskilt fint är det här bordet från AYTM som finns i rosé-, guld och svarttonat spegelglas i två olika storlekar. Finns att köpa här (reklamlänk).

Läs mer:

15 populära taklampor som finns i butik just nu

Inred med mönstrad tapet i sovrummet – 12 fina idéer

15 fina sänggavlar som skapar lyxig hotellkänsla i sovrummet

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Publicerat 09 oktober 2019
Annons