Villan till salu – på ett hustak mitt på Manhattan

Alltid drömt om att få bo i New York, men kluven då du gillar livet i villa? Nu behöver du inte välja längre. Spana in den här charmiga villan på ett hustak mitt i stan.

Annons

Det finns många spektakulära objekt i New York, men den här unika villan är något alldeles särskilt. Mitt i New York City i stadsdelen East Village ligger den pittoreska lilla villan – på toppen av ett hustak.

Interiören är dock allt annat än liten. Lägenheten som är till salu består nämligen av två våningar utöver den lilla villan med tillhörande takterrass. Boytan ligger på drygt 250 kvadratmeter och det finns 22 fönster, två öppna spisar samt fyra sovrum i lägenheten.

Den separata villan på taket, som lika väl skulle kunna ligga i Cape Cod, består av ett sovrum, badrum och en liten kokvrå.

Själva byggnaden med villan på taket går i rödtegel, ligger på 72 East 1st Street på Manhattan och byggdes redan år 1868. På det exklusiva husets fem våningar finns endast tre lägenheter – och smakar det så kostar det. Utgångspriset för de två översta våningarna inklusive den lilla villan ligger på 3,5 miljoner dollar, motsvarande cirka 30 miljoner svenska kronor.

Kika in i lägenheten nedan!

Läs också:

7 guldkorn på Gotland du inte vill missa

Unikt sommarhus till salu – bo i en egen 1800-talskvarn

Trädkojan är Airbnbs mest efterfrågade boende

Artikeln publicerades först på Femina.

Annons