Watt & Veke: Julstjärnorna vi drömmer om

November är här och lika så nedräkningen tills ljuset får börja klä våra hem. Watt & Veke levererar favoriter med inspiration av snöblomman, Oslos fjordar och eldens lågor.

Annons

Enkelhet och uttrycksfulla färgval och material. Detta beskriver jul 2019 hos Watt & Veke. Nyheterna för i år består av en mix av mättade kulörer tillsammans med glamorösa och glittriga inredningsdetaljer. Här är Residence favoritstjärnor till juletid! Och vårt främsta tips – julstjärnorna behöver inte bara hänga i fönstren, våga lek med platsen i hemmet.

1. Lågornas julstjärna

watt och veke eldig
 

Eldig 70 är en helvit pappersstjärna i ett intrikat, folkloristiskt utförande, med tunna detaljer som påminner om lågor, därav namnet. Riktigt fin I fönstret när rimfrosten växer utanför. Eldig är tillverkad för hand och limmad med lim speciellt anpassat för det skandinaviska klimatet. Se mer här. 

Annons

2. Snöblomma

Snöblomma watt och veke
 

Snöblomma 44 vit. Stjärnan är gjort av tre lager av halvtransparent papper vilket ger den en flerdimensionell design. Se mer här. 

3. Klassiska stjärnan

watt och veke jeppe
 

En klassisk julstjärna vid namn Jeppe 200 är en vit pappersstjärna som tar plats. Riktigt mycket plats. Stjärnan mäter hela två meter i diameter och imponerar i stora fönster. Jeppe är modern och enkel i sin stil. Se mer här. 

Annons

4. En söt klassiker

watt och veke aino
 

Watt & Vekes storfavorit Aino 100 är en pappersstjärna helt täckt av små hål – vilket kräver en alldeles special teknik. Vikt och limmad för hand, limmet är speciellt framtaget för deras julstjärnor och anpassat för det skandinaviska klimatet. Se mer här. 

5. Stjärna som blänker

watt och veke Julia mole
 

Den glamorösa och lite lekfulla Julia 60 mullvad är en screentryckt, handgjord, elegant pappersstjärna, med blank guldfolie längs åsarna. Piffig! Julia viks och limmas för hand. Se mer här.

Annons

6. Det gröna skenet

Katja watt och veke
 

Pappersstjärnan Katja 70 grön är dekorativ och riktigt julig, lite gammaldags kan man till och med säga, men med ett hålmönster som är lika mycket kurbits som fjärran östern. Insidan är klädd i ett matchande silkespapper som släpper igenom ljuset precis lagom mycket. Se mer här.

7. Oslos fjordar

oslo watt och veke
 

Oslo 60 vit, en sprakande pappersstjärna som likt Norges sagolika fjordar och magiska fjäll skapar ett dramatisk ljusspel. Omsorgsfull vikt för hand i halvtransparent papper och av högsta kvalitet. Se mer här.

Läs mer: 

14 magiska ljusstakar i butik just nu 

Julen hos Ellos Home är här! 

Så ser julen 2019 ut hos kedjorna 

Publicerat 01 november 2019
Annons