Annons

Annons

Nu vill Kanye West lära sig göra möbler – har besökt Ikea i ÄlmhultSuperstjärnan Kanye West är plats på Ikea i Älmhult. Enligt uppgifter är han på plats för att lära sig göra möbler av den svenska möbeljätten.

Under tisdagen besökte världsstjärnan Kayne West Ikeas huvudkontor i Älmhult. Han har enligt uppgifter fått en rundtur på produktutvecklingsbolaget Ikea of Sweden för att få en inblick i deras arbete.

Annons

Enligt uppgifter till Residence har Kanye West själv bett om mötet då han nu vill gå från kläddesign till möbeldesign och helt enkelt lära sig att göra möbler. Karriären inom kläddesign resulterade i kollektionen Yeezy Season 1 tillsammans med Adidas Originals, men nu vill han alltså gå en annan helt annan väg.

– Nu vill han lära sig göra möbler, säger en källa till Residence.

Ikea menar att besöket endast handlar om att få och ge inspiration.

– Besöket är inom ramen för hur vi jobbar – vi är alltid intresserade av att träffa människor, artister och företag för utbyte av tankar och få inspiration för jobb framöver. Båda parter ser ett intresse i det och från vår synvinkel är det ett intressant att ha samtalen, säger Ikea-gruppens talesperson Josefin Thorell till Residence.

Enligt uppgifter till Residence bad Kayne West även om ett möte med Acne studios i samband med att han ville börja designa kläder. Nu verkar det som att han tar samma bana inom möbeltillverkning.

Vidare spekuleras det om att det kan röra sig om ett designersamarbete. Kanye har tidigare förknippats med designers Kate Eary som tidigare har designat kollektionen Giltig för Ikea.

Huruvida detta var ett rent inspirationsmöte eller kommer leda till eventuellt designsamarbete återstår att se.

(128)
(0)


AnnonsLaddar