Annons

Annons

Lär känna vår nye krönikör: Martin Wendelbo


Lär känna vår nye krönikör: Martin Wendelbo

I dag kan vi med glädje presentera en ny krönikör på Residence: Martin Wendelbo. I hans texter kommer vi att få ta del av vardagsbetraktelser om inredning och design i stort och smått.

Välkommen! Berätta lite om dig själv!  

– Tack! Jag är egentligen utbildad musiker, eller jag har i alla fall massvis med studieskulder från musikhögskolan, men drömmer nu om den mycket rimligare karriären författare. Till dess att jag faktiskt fått någon att publicera mina ännu ej skrivna alster så jobbar jag som säljare och inredare. Den mesta tiden spenderar jag dock på martinreda.com och tapetmartin.se.

Annons
Gilla Residence på Facebook

Vad kommer du att skriva om i dina krönikor?

– Det vet jag ju inte riktigt eftersom jag nu för första gången erhåller möjligheten att bli refuserad. Man kanske inte får läsa dem alls? Detta kanske blir världens kortaste krönikekarriär? Men om jag passerar den hårda granskningen kommer jag att skriva vardagsbetraktelser om inredning och design i stort och smått. Som jag ser på det.

Kan inredning vara roligt?

– Ja verkligen! På många olika sätt. Det finns alltid infallsvinklar till inredning som är underhållande. Det gäller bara att skaka av sig prettoglasögonen och se på inredningen för vad den faktiskt är. Inredning.

Du delar ut mycket ris i dina texter, bör inredningsvärlden vara rädd nu?

– Jag försöker faktiskt vara snäll också. I alla fall i bland. Det kanske inte märks så väl, men jag försöker verkligen. Nej, inredningsvärlden ska absolut inte vara rädd…så länge som den sköter sig.

Vilka inredningstrender får din puls att öka just nu?

– När hjärtat slår ett extra glädjeslag? Det är när småskaliga svenska företag med producerar hållbar och vacker design.

När vansinnesarytmin kickar in? Det är när kändisar samarbetar med företag i hopp om stora ekonomiska vinster.

Martin Wendelbo-Hansson

Ålder: 42

Yrke: Bloggare

Familj: Min fru Hanna och barnen Svea, Svante & Selma

Bor: Kungsbacka

Instagram: @martinwendelbo

 

Läs mer: 

Hanna listar: Veckans 8 främsta inredningsnyheter

Lär känna vår nya bloggare: Annaleenas hem

Lär känna vår nya bloggare: Asplund Klingstedt Interior

(0)
(0)


AnnonsLaddar