18 detaljer som sätter guldkant på nyårsfesten

Planerar du en nyårsfest med familj eller vänner? Skruva upp feststämningen ett snäpp med hjälp av detaljerna i hemmet. Här listar vi 18 snygga dekorationer till nyårsfesten.

Annons

Ta nyårsfesten till nästa nivå och fira in det nya året med ballonger och konfetti eller varför inte en festlig dukning som du kan köra i repris under det kommande årets festmiddagar?

Satsa på silver, mässing, eleganta inslag eller roliga partyprylar – helt enligt vad som passar för just dig, ditt hem och din fest.

Här är 18 detaljer som kan göra nyårsfesten lite härligare:

1. Stora folieballonger, Lagerhaus

Folieballonger med siffrorna 2019 till nyår
 

Stora folieballonger (75 centimeter) är ett enkelt knep för att fixa nyårsdekorationerna, mycket mer behövs egentligen inte. Snöre för upphängning och ett blåsrör följer med varje ballong. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

2. Champagneglas med guldkant, H&M Home

 

champagneglas med guldkant från H&M Home
 

Ett sätt att bokstavligen sätta guldkant på firandet är att duka med mässingsdetaljer. De här champagneglasen har en fin kant i guld och finns i klarglas och i rosatonat glas. Finns att köpa här (reklamlänk).

3. Ballonger i guld och silver, Lagerhaus

ballonger i guld och silver från Lagerhaus
 

Guld- och silverfärgade ballonger som säljs i paket om tio stycken. Fäst dem i taket tillsammans med serpentiner för att maxa festkänslan i hemmet. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

4. Stämningsbelysning, Star Trading

dekorationsbelysning för jul och nyår
 

Stämningsbelysning som kan liknas vid såväl ett tomtebloss som ett fyrverkeri. Lampan är precis lika fin i väntan på jul och nyår som efter högtiderna när vintermörkret är det som återstår. Finns att köpa här (reklamlänk).

5. Konfetti-popper, Lagerhaus

konfettipopper från Lagerhaus
 

 

En konfettipopper som skjuter ut flerfärgad konfetti i papper är en rolig festdetalj för den som orkar städa grundligt dagen efter. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

6. Champagnekylare, Bastian

Champagnekylare från Bastian
 

En stilren champagnekylare i blank stål gör alla fester lite lyxigare. Finns att köpa här (reklamlänk).

7. Happy New Year-girlang, Lagerhaus

Happy New Year-girlang från Lagerhaus
 

Glittrig girlang som är fin att hänga över matbordet eller vid fotostationen. Finns att köpa här (reklamlänk).

8. Julstjärna, House Doctor

Grå minimalistisk julstjärna från House Doctor
 

Den här stilrena grå stjärnan är lika fin till jul som nyår! Kombinera med ljusslingor och andra detaljer i vitt, grått och svart för en minimalistiskt snygg festinredning. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

9. Guldfärgade serpentiner, Lagerhaus

Guldfärgade serpentiner till nyårsfesten, från Lagerhaus
 

Vad vore väl en fest utan lite serpentiner? Ett enkelt sätt att fixa festkänslan på bordet eller i entrén. Finns att köpa här (reklamlänk).

10. Cocktailset, Kitchen Craft

Cocktailset med shaker i svart och mässing från Kitchen Craft
 

Ge hemmabaren ett lyft med ett snyggt cocktailset som du vill lämna framme även när gästerna kommer. Det här cocktailsetet består av tre delar i svart- och mässingsfärgat stål. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

11. Stjärnformad bordslampa, Watt & Veke

 

Sätt stjärnglans på vintern med den här bordslampan i perforerad stål. Lampan ger ett mysigt sken i hemmet oavsett årstid. Finns att köpa här (reklamlänk).

12. Fransgardin i silver, Lagerhaus

Fransgardin i silver till nyårsfesten från Lagerhaus
 

Häng upp en fransgardin i dörröppningen för att få dina gäster i feststämning så fort de kliver innanför din tröskel. Fransgardinen fungerar även som en snygg bakgrund om ni har en fotostation. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

13. Korthållare för bordsplacering, Ferm Living

korthållare i mässing för bordsplacering från Ferm Living
 

Fyra korthållare för bordsplaceringen eller för att märka ut rätterna på serveringsfaten ifall ni har en nyårsbuffé. Finns i mässing och i svart. Finns att köpa här (reklamlänk).

14. Servettringar i mässing, Skultuna

servettringar i mässing från skultuna
 

Servettringar i polerad mässing som tillför en elegant touch till dukningen, oavsett festtillfälle. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

15. Stjärnformade folieballonger, Lagerhaus

ballonger i form av stjärnor från lagerhaus
 

Pynta festen med små ballonger! De här stjärnformade ballongerna säljs i trepack i guld, silver och hologram med tillhörande rör i plast. Finns att köpa här (reklamlänk).

16. Kapsylöppnare, Klong

elegant kapsylöppnare från klong
 

Elegant öppnare för flaskorna som man gärna lämnar framme på bordet. Kapsylöppnaren är designad av Gustav Rosén för Klong och tillverkad i rostfritt stål. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

17. Salladsbestick i guld, Lagerhaus

Guldfärgade salladsbestick från Lagerhaus sätter guldkant på middagen
 

Salladsbestick som förgyller festdukningen eller buffébordet med sin guldiga finish. Finns att köpa här (reklamlänk).

18. Små sifferballonger i guld, Clas Ohlson

Små 2019-folieballonger i guld från Clas Ohlson
 

Ute efter mindre ballonger? De här sifferballongerna är 35 centimeter höga och finns i både guld och silver. Ballongerna har öglor både upp och nertill vilket gör upphängningen enkel. Tvåan finns att köpa här (reklamlänk), nollan här (reklamlänk), ettan här (reklamlänk) och nian här (reklamlänk).

Läs mer:

Stylisten Tina Hellberg: Så lyckas du med nyårsdukningen

Foto högst upp: Bloomingville

Publicerat 20 november 2018
Annons