Elsa Hosks arkitektritade lyxvilla i LA

Elsa Hosk och Tom Dalys arkitektritade 40-talsvilla – se bilderna här

Efter gravidlyckan köper supermodellen Elsa Hosk nu en rymlig och vacker villa i Los Angeles. Spana in den arkitektritade kåken från 1949 här!

Annons
Kändishemmen vi inte kan få nog av
Kändishemmen vi inte kan få nog av
1:55

Efter ett års letande hittade modellen Elsa Hosk sin drömlägenhet i Soho New York, och efter en lång och påkostad renovering valde modellen att hux flux sälja lägenheten nu i september.

»Mitt mål var att hitta något som var väldigt rått och och inte tillgjort alls. Min dröm var ett Soho-loft med stora fönster, kanske en gammal fabrik«, säger hon i en video på sin IGTV samtidigt som hon visade upp drömlägenheten.

Modellen köpte lägenheten för sex år sedan för drygt 2 miljoner dollar, motsvarande drygt 18 miljoner kronor. Och när hon lade ut lägenheten var utgångspriset på 3,5 miljoner dollar – vilket motsvarar ungefär 32 miljoner kronor.

Annons

Villa funkar fint för de nyblivna föräldrarna

Och eftersom vi alla fick ta del av den glädjande nyheten om att Elsa Hosk och pojkvännen Tom Daly väntar barn – kan man väl förstå att det var därför Elsa Hosk sålde lägenheten så plötsligt. För nu har modellen köpt på sig en otrolig villa i Los Angeles, och visst kan man tänka sig att denna villa är mer lämplig för de snart nyblivna föräldrarna.

”Har hållit den här lilla ängeln hemlig i min mage ett tag… Känner mig så exalterad och tacksam över att få ett barn och att få starta ett nytt kapitel i mitt liv med mina drömmars man”, avslöjade modellen strax efter hon sålt New York-läggan.

Villan är ritad av arkitekten Richard Neutras Wilkins

Det nya huset ligger som redan nämt i Los Angeles och är ritad av arkitekten Richard Neutras Wilkins, som är en ikon inom den moderna arkitekturen. Och just detta hus i San Gabriel Valley gick loss på 4,3 miljoner dollar – vilket motsvarar ungefär 36 miljoner kronor. Kåken byggdes 1949, och har sedan dess renoverats med försiktig hand.

Annons

Spana in huset här:

En pool med plats för polarna!  
Koppla av i trädgården med ett kallt glas.  
Vilken villa!  
Tegel, tegel, tegel!  
Annons
Vilket litet tangetbord!  
Fönster som inger känslan av att sitta i trädgården!  
Ett smärre kök – perfekt för micro-pizza!  
Annons
Entrén in till arkitektvillan.  
Huset är byggt 1949.  
Elsa Hosk renoverade ju sitt senaste boende till tusen, man får hoppas hon bevarar stilen här.  
Kanske ett rum för den lilla knodden som beräknas komma inom kort.  
Möjligen parets planerade master bedroom – med vy över poolen.  
Annons
Vilket vackert tak!  
Ja, ett handfat.  
Ett badrum för en modell.  
Annons
Publicerat 14 december 2020
Annons