hemmets dyraste lägenheter

Här är de dyraste hemmen till salu just nu

Hotellservice dygnet runt? Utsikt över hela Stockholm? Penthousevåning? Vi har samlat de dyraste lägenheterna på Hemnet just nu!

Annons

Gemensamt har de dyraste lägenheterna att de alla ligger centralt i Stockholm. Terasser med vy och interiörer som är noga utvalda. Stig in i de tre dyraste hemmen.

Klara Västra Kyrkogata 17, Vasastan/Norrmalm, Stockholm

vasastan norrmalm
 
vasastan/Norrmalm dyrt på hemmet
 
Vasastan Normmalm dyrt på hemmet
 

Vill du ha hotellservice dygnet runt? Då är det denna lägenhet något för dig. Med dyraste kvadratmeterpriset på hemnet just nu finns denna tvårummare i Vasastan/Norrmalm till salu. Med en balkong på sjuttonde våningen syns det mesta av huvudstaden. Genomgående lamellplankgolv i hårdvaxoljad ek med komfortvärme, stora fönster från golv till tak, exklusivt badrum och väl utvalda materialval i samtliga rum. Genomtänkt arkitektur, påkostad interiör, senaste tekniken, garage och gym i huset, VIP-kort till restaurang- och barer samt promenadavstånd till hela city.

Annons

Pris: 12 000 000 kr. 214 286 kr/m

Storlek: 56 kvm, 2 rum

Var: Klara Västra Kyrkogata 17, Vasastan/Norrmalm, Stockholm

Foto: Edward Partners. Lägenheten förmedlas av Edward Partners och du hittar den här! 

Linnégatan 82, Östermalm, Stockholm

Linnégatan hemmet
 
dyrt på hemmet Linnégatan
 
Östermalm dyrt på hemmet
 

På taket till en vacker 1800-talsbyggnad invid Oscarskyrkan ligger denna Penthousevåning. Våningen är en av tre som uppförts med högsta tekniska och estetiska nivå. Våningen har två etage med öppen planlösning, exklusiva materialval och generösa terrasser i söder och västerläge med fri utsikt över Stockholm. Stora glaspartier med panoramavy ger en svävande känna. Arkitektritat kök med köksö och öppen spis. De finns bland annat fyra sovrum, fyra påkostade badrum, en bastu och en öppen spis.

Annons

Pris: 60 600 000 kr. 200 000 kr/m

Storlek: 303 kvm, 7 rum

Var: Linnégatan  82, Östermalm, Stockholm

Foto: Johan Nilson. Hemmet förmedlas av Lagerlings Östermalm och du hittar det här!

Torsplan 10, plan 24 ,Vasastan – HagastadenStockholm

dyrast på hemmet torsplan
 
dyraste lägenheten torsplan
 

En våning som tåls att väntas på. Med inflytt under 2020 spejar denna lägenhet med fri utsikt i tre väderstreck samt med tre terrasser ut över morgon och kvällssolen. Det finns ett stort, exklusivt badrum med väggar i ljusgrå natursten, specialtillverkat spegelskåp och tvättpelare i högskåp och en gäst-wc. Norra Tornen är Stockholms innerstads högsta bostadshus. OMA, ett av världens mest ansedda och prestigefyllda arkitektkontor, har på uppdrag av Oscar Properties förenat funktion, estetik och visioner i moderna bostäder fördelade mellan två byggnader, Helix och Innovationen, med det gemensamma namnet Norra Tornen. Ett samtida arkitektoniskt verk och landmärke. Två bostadshus med 360 graders panoramautsikt över Stockholm talar för sig själv.

Pris: 21 000 000 kr. 198 113 kr/m

Storlek: 106 kvm, 4 rum

Var: Norra Tornen, Torsplan 10, Stockholm

Foto: ClearCutFactory. Lägenhet förmedlas av HusmanHagberg Vasastan och du hittar den här!  

Läs mer:

Magiskt designhotell i Köpenhamn 

Stylingknepen du ska använda (och dem du inte ska!) 

Bohemliv på Mallorca hos Dusty-Deco grundarna 

Publicerat 08 oktober 2019
Annons