Inspireras av inredningsprofilernas uteplatser och trädgårdar

Vackra trädgårdar, snygga uteplatser och fina stylingtips. Här är sju inredningsprofiler som inspirerar på Instagram.

Annons

Söker du inspiration till din trädgård eller uteplats i sommar? Här är sju inredningsprofiler som du bara måste följa på Instagram.

1. Luke Edward Halls engelska trädgårdscharm

Det gick ett sus genom bloggvärlden när den unga brittiska konstnären, designern och modeprofilen Luke Edward Hall släppte ett designsamarbete med Svenskt tenn i mitten av maj. Med sina minst sagt färgstarka inredningar och outfits har han tagit både mode- och inredningsvärlden med storm de senaste åren.

Annons

Är maximalistiska London-interiörer och vyer från den engelska landsbygden din grej? In och följ Luke Edward Hall på Instagram.

2. Elin Lannsjös inspirerande kolonilott

Elin Lannsjö, som bloggar om inredning på ELLE Decoration, skapar magi i sin koloniträdgård och på Instagramkontot.

3. Elsa Billgrens stentrappa på Gotland

För många symboliserar nog en solvarm stentrappa drömmen om ett eget ställe på Gotland. Och tv- och bloggprofilen Elsa Billgrens stockroskantade trappa leder upp till en annan vanlig dröm: Den vackra punchverandan som har renoverats omsorgsfullt.

Annons

Om du funderar på att skaffa ett sommarställe, letar idéer till din egen uteplats eller bara vill drömma dig bort, fixar Elsa inspiration hela sommaren på Instagram.

4. Kristin Lagerqvists trädgårdsbuketter

Entreprenören och bloggaren Krickelin har fått många att drömma om ett eget växthus. Förutom inspiration till odling och styling av rofyllda platser utomhus, delar hon med sig av buketter plockade i den vackra trädgården på sitt Instagramkonto.

5. Daniella Wittes snygga terrass

Nej, det är inte en lyxig resort en lång flygresa bort, utan inredningsdesignern, stylisten och fotografen Daniella Wittes egen uteplats vid poolen hemma i Skåne.

Annons

6. Ett rum tills smarta styling utomhus

Katarina Matsson, som är föräldraledig innehållsredaktör på ELLE, har en förmåga att kombinera färger och placera möbler på ett sätt som känns helt självklart, men inte är lätt att få till.

Efter en dränering vankas en del fix med trädgården, men med Katarinas styling är uteplatsen redan så här fin. Släpp trädgårdspressen och låt dig inspireras hos Ett rum till på Instagram.

7. En annan slags trädgård

Det här är, som kontots namn antyder, en lite annorlunda trädgård. Vacker och vild, med ett blåsigt läge nära havet i södra Bohuslän. Bakom det fina Instagramkontot står Emily Bratt, som även driver podden Trädgårdsindie.

Läs mer:

5 svenska kändisar med spännande renoveringar att följa på Instagram

9 tips: Sommarens snyggaste parasoller till balkongen och trädgården

Så dekorerar du trädgården finast i sommar – 17 tips

6 knep som får snittblommorna att hålla längre

Publicerat 30 juni 2019
Annons