Snart går flytten för Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren visar upp sin nya villa – första bilderna

Nu är det klappat och klart: Pernilla Wahlgren får bygga sitt drömhus.
På Instagram visar hon nu glatt upp hur det kommer att se ut.

Annons
Kändishemmen vi inte kan få nog av
Kändishemmen vi inte kan få nog av
1:55

Det mesta går Pernilla Wahlgrens väg just nu! Hon har tillbringat en romantiskt semester med nye pojkvännen Christian Bauer, hon har firats av sina barn Bianca, Benjamin, Oliver och Theo, och nu har hennes husplaner äntligen gått i lås!

Nya bilderna på drömhuset!

Det var i september förra året som hon blev ägare till en tomt på Lidingö utanför Stockholm. Sedan dess har det blivande huset ritats och handlingar har skickats in, och nu meddelar nöjesprofilen att allt är klart! Ja, förutom själva bygget av drömkåken, då.

”ÄNTLIGEN!!! Bygglovet är klart, alla beslut är tagna och om allt går som det ska, så kommer ”VILLA NILLA” stå färdigt på min nya tomt om ca 1 år”, skriver hon på Instagram och berättar att det är arkitekten Heidi Mikalsen som ritat huset.

”Ser SÅ fram mot denna sinnesjukt spännande resa...!”, fortsätter hon.

Och på bilderna som visar hur Villa Nilla kommer att se ut är det lätt att förstå Pernilla Wahlgrens entusiasm. Det är en stor balkong och terass, och det är en pool och stora fönster, och även om man inte ser in i huset kan man inse att det nog blir lika storslaget och hemtrevlig på andra sidan väggarna.

Annons

Pernilla Wahlgrens glädjetåg fortsätter

Den här roliga nyheten kommer samtidigt som Pernilla Wahlgren berättat att hon nu har skaffat sig en partner efter att ha varit singel i flera år. Han hölls först hemlig, men allt eftersom tiden gick avslöjade hon mer detaljer och bekräftade till sist att mannen är Christian Bauer.

Och hon är minst sagt glad över att ha hittat någon.

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det.Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar – men denna gång av lycka! Så sluta aldrig tro på kärleken...! Den kommer när du minst anar det”, skrev hon bland annat på Instagram till en bild när hon håller om sin nya kille.

Om de blir sambos i samband med flyttet får vi vänta med att se!

Publicerat 01 juni 2021
Annons