Sandra Beijer säljer lägenheten – berättar om flyttplanerna

Bloggaren och författaren Sandra Beijer säljer sin lägenhet vid Nytorget på Söder – kika in. Men var ska hon flytta? Här berättar hon om framtidsplanerna.

Annons
Kändishemmen vi inte kan få nog av
Kändishemmen vi inte kan få nog av
1:55

Sandra har bott i lägenheten sedan 2014 och redan förra året hade Sandra som mål och nyårslöfte att året skulle innefatta en flytt. Det var dags för något nytt.

I bloggen skrev hon då:

”Det är för länge helt enkelt. Mina rörelsemönster i lägenheten är invanda. Jag går runt där på samma sätt som jag gjort i över ett halvt decennium. Jag har haft två förhållanden i den lägenheten, varav ett var som sambo i tre år. Det är mycket historia i väggarna. Jag behöver skakas om. Vakna i nya rum.”

Annons

Men, så blev det inte. Kanske sattes planerna lite ur spel när hon under vårvintern 2020 träffade pojkvännen Björn Werner, som bor och jobbar i Göteborg. Men, nu är det dags. Vart det bär av efter det har hon hittills varit lite hemlig med.

Därför flyttar Sandra Beijer

Men alla undrar ju – vart ska hon flytta? Ska hon bli sambo med Björn? I Göteborg eller Stockholm i så fall?

Vi haffade Sandra för att få reda på mer om planerna.

Hej Sandra! Varför säljer du lägenheten just nu?

– Jag kände att jag har bott där i så många olika skeden av mitt liv, det är dags för något nytt. Forskning har ju visat att efter sju år har alla celler i kroppen bytts ut och man är en helt ny person – och jag är verkligen det. Hela mitt liv är så annorlunda nu mot då. Till och med mina vänner har sagt åt mig att nu är det verkligen dags!

– Anledningen till att jag valde att lägga ut den prick nu är för att jag ville vänta på att träden utanför skulle få löv, för det ser finare ut på bilderna. Nu hann de tyvärr inte det ändå, men de kommer att ha hunnit få det till visningen i alla fall.

Annons
Sandra och Björn
Sandra och pojkvännen Björn.  

Ska Sandra Beijer flytta ihop med Björn?

Vart bär det av?

– Jag har faktiskt ingen aning. Det är därför jag säljer först. Jag har haft så svårt att skiljas från den här lägenheten och när jag har varit på visningar är det ingen som mätt sig med den. Säljer jag så får jag lite press. Men jag kommer inte att lämna Stockholm i nuläget.

Hur ser framtidsplanerna för boende ut? Björn har nyligen också flyttat i Göteborg?

– Vi har massor av framtidsplaner, men vi har båda jobb att sköta så just nu tycker vi det här funkar bra. I och med corona har han kunnat jobba mycket härifrån. Vad som händer i framtiden är något vi måste komma överens om tillsammans, men oavsett är det ju bra att göra bostadskarriär.

Annons

Hur ser drömboendet ut?

– En ljus trea med högt i tak och gärna ett badkar, det vore najs. Efter att ha varit på många visningar har jag insett att man måste hyvla av drömmarna, men en sak jag absolut inte vill ge avkall på är ljuset. Min stora dröm är att bo på Mariaberget på Söder, men jag är öppen för att testa nya stadsdelar, det vore spännande. Söder är dock både min favoritstadsdel och den billigaste stadsdelen i innerstan just nu. Så det verkar vara en win-win att stanna här.

Vad kommer du sakna mest med den här lägenheten?

– Den är så hemtrevlig. Vissa lägenheter har en sorts snällhet i sig, och det har verkligen den här. Och så älskar jag att bo mitt på Nytorget. Den har också fönster i både norr och söder och den bästa balkongen jag förmodligen någonsin kommer att ha. Den är fantastisk.

Vad händer om du inte hittar något nytt innan du måste flytta ut?

– Då åker jag till Göteborg och bor hos Björn så länge.

Annons

Kolla in bilderna från Sandra Beijers lägenhet

Häng med hem till Sandra och kolla in hennes lägenhet:

Köket
Foto: @jockeono  

Köket har vi sett i många matinlägg!

Badrum
Foto: @jockeono  

I badrummet har vi fått se många beautyrutiner och outfits.

Annons
Fasaden
Foto: @jockeono  

Sandras fantastiska balkong!

Härifrån har vi också sett många dagens outfit.

Sandras soffa
Foto: @jockeono  

Och så klart – den magiska tavelväggen.

Fler bilder från Sandras lägenhet hittar du här.

Foto: Jocke Ono/Historiska hem

Publicerat 23 april 2021
Annons