Fantastiska strandhuset i kändistäta Malibu ägs av sångerskan Pink.

Kändishemmen vi inte kan få nog av
1:55

Efter reklamen: Kändishemmen vi inte kan få nog av

(1:55)

Slå på ljud

Som en av världens bäst säljande artister är pengar inget problem för artisten Pink, som egentligen heter Alecia Moore. Hon har nyligen lagt 13,7 miljoner dollar, alltså 119 miljoner kronor, på ett vackert strandhus i Malibu i Kalifornien.

Huset, som är byggt 1976, har en fantastisk utsikt över Stilla havet genom fönstren som sträcker sig från golv till tak, och har allt man kan önska sig. På de drygt 400 kvadratmetrarna, utspritt över två våningar, har familjen fem sovrum, fem badrum och ett mediarum. Badrummen går i lyxig ljus sten med vita väggar och faciliteter, samt gulddetaljer. I köket, som har glasväggar ut mot uteplats med havsutsikt, är bänkarna i ljus marmor, med matchande köksluckor och ett mönstrat kakel kring väggarna.

Titta in! Brooklyn Beckham och Nicola Peltz nyköpta lyxhus

Umgås ute med havsutsikt

Bor man i Kalifornien vill man nog tillbringa mycket tid utomhus – och det är det här drömhuset byggt för. Det finns ett stort utomhuskök med tillhörande matplats där man kan underhålla gäster sent in på de varma nätterna. Vill man doppa sig finns där också em lyxig jacuzzi och en varm utomhusdusch.

Från den stora terrassen med säkerhetsräcke helt i glas ser man ut över stranden och Stilla havets vackra blå.

Här kan du själv kolla in hemma hos Pink, och drömma dig bort:

Kourtney Kardashian har köpt nytt – kika in i lyxvillan här!