Fantastiska strandhuset i kändistäta Malibu ägs av sångerskan Pink.

Spana in i artisten Pinks fantastiska strandhus

Pink är en av världens mest framgångsrika artister, så det är klart hon kan unna sig fina bostäder.
Nu har stjärnan köpt ett fantastiskt strandhus i kändistäta Malibu.
Spana in i den vackra villan från 1976!

Annons
Kändishemmen vi inte kan få nog av
Kändishemmen vi inte kan få nog av
1:55

Som en av världens bäst säljande artister är pengar inget problem för artisten Pink, som egentligen heter Alecia Moore. Hon har nyligen lagt 13,7 miljoner dollar, alltså 119 miljoner kronor, på ett vackert strandhus i Malibu i Kalifornien.

Huset, som är byggt 1976, har en fantastisk utsikt över Stilla havet genom fönstren som sträcker sig från golv till tak, och har allt man kan önska sig. På de drygt 400 kvadratmetrarna, utspritt över två våningar, har familjen fem sovrum, fem badrum och ett mediarum. Badrummen går i lyxig ljus sten med vita väggar och faciliteter, samt gulddetaljer. I köket, som har glasväggar ut mot uteplats med havsutsikt, är bänkarna i ljus marmor, med matchande köksluckor och ett mönstrat kakel kring väggarna.

Umgås ute med havsutsikt

Bor man i Kalifornien vill man nog tillbringa mycket tid utomhus – och det är det här drömhuset byggt för. Det finns ett stort utomhuskök med tillhörande matplats där man kan underhålla gäster sent in på de varma nätterna. Vill man doppa sig finns där också em lyxig jacuzzi och en varm utomhusdusch.

Från den stora terrassen med säkerhetsräcke helt i glas ser man ut över stranden och Stilla havets vackra blå.

Här kan du själv kolla in hemma hos Pink, och drömma dig bort:

Publicerat 21 juli 2021
Annons