Svenska kändisars sommarhus

Titta in i svenska kändisarnas lyxiga lantställen

Sugen på att köpa stuga? Inspireras av våra svenska kändisar! Här tittar vi in i sex megalyxiga sommarställen – och blir orimligt avundsjuka!

Annons
TV: Titta in i de svenska kändisarnas lyxiga lantställen
TV: Titta in i de svenska kändisarnas lyxiga lantställen
1:14
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Att få ha ett hus nära vattnet med en grön gräsmatta att ligga och sola på hela sommaren tackar nog ingen nej till. Men medan vissa får nöja sig med ett torp utan el och rinnande vatten, kan andra slå på stort och köpa lantställen för miljonbelopp! Här tittar vi in i svenska kändisars megalyxiga sommarhus. Vad sägs som en villa på nästan 400 kvadrat och till ett värde av 25 miljoner någon?

Camilla Läckbergs sommarhus i Tyresö

Förra sommaren sålde Camilla Läckberg och maken Simon Sköld sommarhusen utanför Norrtälje en timme utanför Stockholm. Den som trodde att det 249 kvadratmeter stora huset skulle bli svårsålt, trodde fel! Ett dygn senare var villan (som hade både egen brygga och pool) sålt – för blyga 25 miljoner kronor, sägs det...

Annons

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Men nu har hon lämnat ett sommarparadis, för ett annat som ligger något närmare stan – nämligen i Tyresö. Prislappen för sommarvillan, som Camilla kallar Vills Lumos, ska också ha landat på 25 miljoner kronor. Däremot håller huset på udden på att totalrenoveras, vilket höjer prislappen ytterligare. Än så länge har Camilla Läckberg bara delat några få videos och bilder på det nya huset som faktiskt skulle kunna jämföras med ett mansion.

Se bilderna på Camilla Läckbergs hus

Annons
Annons
Annons

Måns Zelmerlöws sommarhus i Skåne

När Måns behöver komma bort från livet i London, är det till lantstället i Skåne län han flyr! Och precis som Camilla Läckberg, är även Måns och hans fru Ciara, mitt uppe i totalrenovering av sommarhuset som ligger i Kattvik, Båstad. Paret köpte lantstället 2020 och är just nu i full gång med renovering av pool och sovrum och av att döma från efter-bilderna ser det ut att vara ett riktigt flådigt hus.

Se bilderna på Måns Zelmerlöws hus

Annons
Annons
Annons

Pernilla Wahlgrens lägenhet i Marbella

Ja, ett sommarhus behöver ju inte ligga inom Sveriges gränser för att räknas som sommarhus. Pernilla Wahlgren köpte för några år sedan en lägenhet i Marbella, Spanien som hon kallar för Villa Nilla. Havsutsikt, stilrent och rosa husväggar – lägenheten är minst sagt en underbar get away.

Se bilderna på Pernilla Wahlgrens lägenhet i Marbella

Annons
Annons

Kenza Zouiten Subosic sommarhus i Norrtälje

Influencern Kenza Zouiten Subosic och hennes man Aleksandar ville att barnen Nikola och Danilo skulle få ta del av landets friskluft och köpte ett sommarhus utanför Norrtälje, cirka sex mil från Stockholm. Paret hade letat länge efter den perfekta sommarstugan och hittade tillslut torpet 2020, som nu har renoverats. Närheten till lägenheten i stan gör också att Kenza och familjen spenderar många dagar på den gröna gräsmattan.

Se bilderna från Kenza Zouiten Subosics sommarhus

Se videon när Kenza renoverar sommarstugan

Therese Lindgrens sommarhus i Norrtälje

Norrtälje verkar vara vara ett populärt område för kändisar att köpa sommarhus. Även Edward Blom och Tommy Nilsson har en varsin stuga och Zara Larsson har köpt en tomt på Rådmansö utanför Norrtälje (som det ryktas att hon köpte av ingen mindre än Carola). Och bara cirka 15 minuter från Kenza hittar vi nästa influencers sommarhus – nämligen Therese Lindgren! För dryga 1,5 år sedan köpte Therese Lingren och sambon Anders sommarstugan som har egen strand, jacuzzi och ett attefallshus. Sommarstugan ser verkligen idyllisk ut!

Annons

Se bilderna från Therese Lindgrens sommarhus i Norrtälje

Annons

Se videon när Therese renoverar sommarstugan

Carina Bergs sommarhus i Stockholms skärgård

Få har nog missat att Carina Berg och Erik Berg för tre år sedan tog på sig ett megaprojekt när paret köpte lantställe i Stockholms skärgård. I programmet Bergs drömkåk har vi fått se blod, svett och tårar genom hela renoveringen. Men nu är huset nästintill färdigt och resultatet är fantastiskt!

Annons

Se bilderna från Carina Bergs sommarhus i Stockholms skärgård

Annons
Annons

Foto: Instagram

Publicerat 01 juli 2021
Annons