Annons

Annons

Lyckas med din tavelvägg – stylistens 4 bästa tipsDen trendsäkra tavelväggen är här för att stanna. Inredningsstylisten Sarah Widman, som är aktuell med The ArtWall Concept, ger sina 4 bästa tips för hur du lyckas med en av årets starkaste inredningstrender.

Den uppskattade inredningsstylisten Sarah Widman har tillsammans med företaget Wallstuff tagit fram ett nytt koncept för tavelväggen: The ArtWall Concept. Under olika perioder kommer olika ArtWalls säljas som Sarah Widman och designern Sophia Båge tagit fram. Tillsammans har de skapat olika verk, valt ut kombinationer och komponerat färdiga tavelväggar. Allt för att den som tycker det är svårt med tavelväggar lättare ska lyckas. Först ut är tavelväggen Complete som går i en mörkare gråskala.

Annons
Gilla Residence på Facebook

– Vi får så många frågor från kunder om råd och tips hur man skapar snygga och uttrycksfulla väggar. Tanken med The ArtWall Concept är att erbjuda verk som är noga utvalda och komponerade till färdiga tavelväggar. Det enda man behöver lägga till är ramarna, säger Sarah Widman.

Eftersom tavelväggen är en av årets starkaste trender bad Residence Sarah Widman att ge sina bästa tips på hur man lyckas med sin tavelväg. Här är hennes fyra bästa tips!

Så här gör du:

1. Välj din stil. Hitta en harmoni i kompositionen, färger, uttryck och form.

2. Se det framför dig. Lägg ut alla tavlor på golvet framför väggen du ska hänga, flytta runt tavlorna tills du är nöjd. Då får du en uppfattning om hur stor den blir. Fota med mobilen så du kommer ihåg hur tavlorna ska ligga när du börjar.

3. Planera ordentligt. Är du osäker, mät upp hur mycket plats den tar på väggen och markera ut fyra hörn som tavlorna ska hålla sig inom. Jag brukar nästan alltid börja hänga i något av de nedre hörnen.

4. Mät upp. Håll tavlan mot väggen och markera med ett litet märke i mitten på översta kanten. Mät sedan på ramens baksida från samma kant ner till fästet, mät från väggens markering samma avstånd, markera och slå i spiken.

Wallstuff-Complete-med-miljö

Complete är den första tavelväggen i Wallstuff presenterar i det nya konceptet The ArtWall Concept. Foto: Alice Johnsson

Läs även: 7 tavelväggar att inspireras av

Wallstuff-Complete_MG_1861

ArtWall Complete innehåller sex posters i formaten 2 st 50×70 cm, 1 st 50×50, 3 st 29,7×42 cm (A3) och kostar 2495 kr.

LÄS OCKSÅ

(260)
(0)


AnnonsLaddar