Annons

Annons

Nu kan du bygga möbler med gigantiska legoklossarLego i vuxenstorlek? Ja, det är faktiskt sant – och användbart.

EverBlock Systems är ett företag som skapat något som främst kan liknas med lego i vuxenstorlek eller Minecraft i verkliga livet.

De gigantiska legoklossarna byggs ihop precis som vanligt lego, helt utan lim och verktyg, men i stället för att skapa borgar i miniatyr kan du skapa allt från väggar och tillfälliga små hus till möbler.

Annons

Blocken är i plast och finns i flera olika former och färger. Enligt företaget är det dessutom lika enkelt att ta isär något du byggt och blocken kan användas om och om igen. På sin hemsida visar EverBlock upp bilder på flera olika användningsområden, som monter på mässa, en bänk, ett barbord eller en vägg som skiljer av i kontorslandskapet.

Läs mer: Så lyckas du med köksrenoveringen – tv-snickarens 7 bästa tips

everblock_1

En bar och hylla byggd med ”legoklossar”. Foto: EverBlock Systems

Grundaren till företaget är New York-bon Aron Rosan som fick idén av sina söner, berättar han för Today. I början var det endast något han gjorde tillsammans med sina söner, men snart utvecklade han ett företag av konceptet.

Förutom att vara något roligt och användbart för privatpersoner och företag menar grundaren att det även går att bygga hus som kan användas i utvecklingsländer och som tillfälliga boenden vid katastrofer.

Läs mer: 7 smarta tips: Så förnyar du hemmet utan renovering

Se hur ”legoblocken” kan användas i filmen nedan:

Se fler bilder på EverBlocks hemsida här.

(4)
(0)


AnnonsLaddar