Annons

Annons

Privat ö med villa och egen hamn till salu – mitt i Stockholms skärgårdEtt sommmarhus i all ära, men hur härligt vore det inte att ha en egen ö med villa, gästhus, bastuhus och privat hamn i Stockholms skärgård?

För sju år sedan uppfördes en villa, gästhus, bastuhus och brygganläggning på den här privata skärgårdsön utanför Dalarö, som nu ligger ute till försäljning.

Läs mer: Det här arkitektritade huset på Gotland liknar ingenting du sett förut

Annons

01. dalaro

Ön, vid namn Grötskär, ligger tio minuters båtfärd från Dalarö – eller 50 minuter från Stockholm – och det moderna huset har allt man kan tänkas behöva.

05. grotskar

Öppen planlösning varvas med modern interiör, öppen spis och fem rum. Runt hela byggnaden löper altaner med flera uteplatser och i källarplanet finns tvättstuga, teknikrum, förråd och ett stort allrum.

06. grotskar

Medan villan och den egna hamnen vetter mot söders utsikt över ytterskärgården ligger altanen i västerläge. Optimalt för vackra solnedgångar över vattnet, med andra ord.

Till ön kommer även två gästhus, varav ett på 35 kvadratmeter, beläget vid strandkanten och byggt i samma arkitektoniska stil som huvudbyggnaden. Gästhus nummer två är helt i timmer och även det ligger vid vattnet.

09. grotskar-gasthus

10. grotskar-gasthus2

I anslutning till havsbadet och en av bryggorna hittar du bastuhuset, byggt i traditionell sekelskiftesstil med vedeldad bastu, dusch och wc, samt allrum och pentry.

Utgångspriset för hela pakete ligger på 39 miljoner kronor – med då tillkommer även två privata brygganläggningar och en yta som möjliggör landning med helikopter.

04. grotskar

Mer information om objektet hittar du hos Residence Fastighetsmäkleri

Foto: Residence Fastighetsmäkleri

Läs mer: 
Kika in i Tortus Copenhagens vackra keramikstudio
Äkta penthouse med 250 kvadrat takterrass till salu – mitt i Stockholm
Efter 15 års arbete – här är världens dyraste bord

(28)
(0)


AnnonsLaddar