11 magiska semesterhem du kan hyra på Airbnb

Hör du till dem som drömmer dig bort till dagarna då vi kan resa helt säkert igen? Då borde du kolla in de här otroliga hemmen att hyra på Airbnb!

Annons
Därför ska du alltid ha eukalyptus i duschen
Därför ska du alltid ha eukalyptus i duschen
1:11

Hos många börjar det nog spritta i resenerven efter att stora delar av världen varit på paus under coronapandemin. Och visst är det underbart att få drömma sig bort?

11 fina hem att hyra på Airbnb

Ett roligt sätt att resa är att hyra sitt boende av privatpersoner som gjort det lite extra personligt. Airbnb är ett av många företag där privata värdar får hyra ut sina hem – och på sajten finns riktigt många fina ställen att börja drömma om redan nu.

Här är elva hem att hyra på Airbnb när pandemin är över.

Annons

1. Ö-dröm, Milos, Grekland

En uthyrare bestämde sig för att bygga om en fiskarstuga på ön Milos i Grekland till ett underbart semesterhem. Bungalowen ligger två meter från havet och mitt i spännande ö-gruppen Kykladerna.

2. Tropisk villa i Oaxaca, Mexiko

Tropisk omgivning och egen privat strand. Låter det härligt? Då kanske du ska hyra den här träoasen i Mexiko, Oaxaca. Uteplatsen har ett rejält långbord och poolen har utsikt över en vacker dal.

Annons

3. Sjövilla, Comosjön, Italien

Med utsikt över Comosjön i norra Italien kan du hyra denna perfekta villa. Vacker pool och utsikt över sjön är kanske allt man behöver för den perfekta resan i Sydeuropa.

4. Flytande trähus på lugnt vatten, Australien

Vill du göra din Australienresa till något alldeles speciellt är kanske den här villan som flyter på vattnet i Palm Beach i New South Wales något för dig? Här kan man både ta paddelturer och hitta lugnet.

Annons

5. Trädröm utanför Paris, Frankrike

Den här sjöstugan ligger i Le Chemin bara ett stenkast från Paris. Perfekt för att varva ner efter en spännande helg i storstan, eller för din biltur genom franska landsbygden.

6. Villa på klippa, Mollymook, Australien

I Australiensiska New South Wales finner man en villa med den här morgonutsikten. Huset är perfekt för den som vill vandra på vackra Pigeon Rock Mountain som ligger i området.

Annons

7. Naturdröm, San Marcos La Laguna, Guatemala

Vill du också vakna upp till den här utsikten? Då kanske du ska besöka Airbnbs uthyrare Morgan som hyr ut den här otroliga villan precis vid Lake Atitlan i San Marcos La Laguna, Guatemala.

8. Krispig Kalifornien-villa, Yucca Valley, USA

Söker du det perfekta boendet för din roadtrip i Kalifornien? Då tror vi att du har hittat det. Den här svala drömhuset ligger mitt i Kaliforniens spännande bergslandskap, perfekt för både vandring och den lata semesterfiraren.

Annons

9. Fransk 1500-talsdröm, Saint-Victoir-la-Coste

Gillar du allt som är anrikt och bär på en historia? Då borde du testa att hyra det här lilla stenpalatset från 1500-talet. I trakten kring Saint-Victoir-la-Coste i södra Frankrike kan du både besöka spännande medelhavsbyar och dricka kaffe i små franska bergsorter.

10. Modernt compact living, Voulgáro, Grekland

Hyr du den här lilla lägenheten på en klippa i Voulgáro, Grekland, får du inte bara en annorlunda semester långt ifrån charterkomplex och skrikande barn. Antonis och Sofia som hyr ut lägenheten har sin olivlund precis utanför som bara väntar på att du ska bli sugen på en morgonpromenad.

Annons

11. Trädkoja på Bali, Indonesien

Sugen på att ta det lugnt i en pool ovanför trädtopparna? Då kanske det här huset i Ubud på Bali rätt för dig. Kojan är byggd med en lokal traditionell teknik.

Av: Lovisa Svedlund

Foto: Instagram/Pressbild Airbnb

LÄS MER: 

Hållbar semester på landet? Spana in Lindeborgs eco retreat

Lyxigare variant av camping – 7 glampingplatser i Sverige

Residence guide till den ultimata Gotlandssemestern

 

Publicerat 22 juli 2020
Annons