7 av de mest Instagram-vänliga restaurangerna i London

En weekend i ett pulserande London blir inte komplett utan några riktigt goda middagar i vackra miljöer. Här är sju restauranger vi gärna lägger upp Instagram-bilder på.

Annons

Vi äter med alla våra sinnen och inte minst med ögonen. Efter Instagrams intåg i våra liv ska såväl mat, dryck, sällskap som restaurang förevigas.

London är fyllt till brädden med spännande restauranger, vilket kan göra det svårt att hitta rätt under en kort visit i staden. Därför listar vi sju restauranger du inte vill missa – där du garanterat får en snygg bild till ditt Instagram-flöde.

1. Duck & Waffle

 
Foto via: Duck & Waffle  

På Duck & Waffle som ligger på den 40:e våningen i Heron Tower finns det mycket vackert att se på. En hisnande utsikt över London, vackra upplägg och rätter samt en spännande inredning i såväl restaurang som bar.

Annons

Duck & Waffle, 110 Bishopsgate

Hemsida: duckandwaffle.com

2. The Churchill Arms

Foto: IBL  

Ett ställe som du säkert känner igen från Instagram sedan tidigare. The Churchill Arms är en av Londons mest kända pubar och byggdes redan år 1750. Du behöver egentligen inte gå in för att få en fin bild till sociala medier, men den genuina thaimaten och det breda sortimentet av öl är värda en chans.

The Churchill Arms, 119 Kensington Church Street
Hemsida: Churchillarmskensington.co.uk

Annons

3. No 197 Chiswick Fire Station

 

 
Foto via: No 197 Chiswick Fire Station  

Inredningsinspiration på hög nivå hittar du hos trendiga No 197 Chiswick Fire Station. Kaktusar, soffor och stolar i sammet samt stilsäkra detaljer får en att vilja inreda sitt hem efter denna restaurang i västra London.

Annons

No 197 Chiswick Fire Station, 197-199 Chiswick High Road
Hemsida: No197chiswickfirestation.com

Läs även: 9 trendiga restauranger med magisk inredning 

4. Sketch

Foto via: Sketch London Gallery  

Rosa sammet, detaljer i mässing och illustrationer av David Shrigley. Det är svårt att inte lyfta upp kameran var och varannan minut när man besöker Sketch som bäst beskrivs som ett moln av rosa fluff. Dessutom gömmer sig även stadens coolaste toaletter här.

Sketch London Gallery, 9 conduit street
Hemsida: Sketch.london

Annons

5. Dandelyan

Foto via: Mondrian London Dandelyan  

Art Deco möter 70-talsretro i inredningen på Dandelyan Bar på the Mondrian Hotel. Barens goda cocktails har dessutom prisats som bland de bästa i hela världen. Lägg till den vackra utsikten över Themsen och den snygga inredningen som Tom Dixon står för så är det här ett ställe du inte vill missa på London-resan.

Dandelyan Bar, 20 Upper Ground
Hemsida: Morganshotelgroup.com

Läs även: Kika in hajpade boutique-hotellet i London 

6. Bob Bob Richard

 
Foto via: Bob Bob Richard  

Restaurangen Bob Bob Richard i Soho är kanske mest berömd för sina ”Press for Champagne”-knappar. I de två extravaganta matsalarna, en inredd i rött och en i blått, serveras en engelsk-rysk meny. Gäster har svårt att låta bli att trycka på den Instagram-vänliga knappen – Bob Bob Richard säger sig vara den restaurang som serverar mest champagne i metropolen.

Annons

Bob Bob Richard, 1 Upper James Street
Hemsida: Bobbobricard.com

7. Palm Vaults

Rosa blommor, palmer, hängande växter, veganmat och latte i regnbågens alla färger – det här cafét i Hackney är som gjort för att förevigas på Instagram. Köper du med dig fika till en park får du så klart din dryck i en rosa pappersmugg med palmtryck på.

Palm Vaults, 411 Mare Street
Hemsida: palmvaults.com 

Läs även: Klassisk elegans i Ralp Laurens nya kafé och bar i London

Publicerat 18 juli 2017
Annons