8 bästa platserna för konferens i Stockholm

Letar du efter en plats att ha din konferens på? Här listar vi Stockholms 8 bästa platser för konferens och kickoff. Magiska lokaler i både centrum och skärgård!

Annons

1. Yasuragi

 
 

Cirka 30 minuter utanför Stockholm ligger denna Japanska pärla. Yasuragi Spa är inte bara kända för sin placering precis vid vattnet utan också för sin goda mat och lugnet som infinner sig när man som gäst gör entré. Här finns både stora som små mötesrum, smakfullt inredda i japansk stil. Välj mellan teman som japansk trädgård, mangakultur, teater eller stadspuls i rummet döpt efter Shibuya – en stadsdel i Tokyo. Nyhet för 2018 är restaurangen Saishoku som serverar rå och vegansk meny.

Annons

Yasuragi, Hamndalsvägen 6, Saltsjö-Boo
Läs mer och boka här (reklamlänk)

2. Villa Sandudden

 
 
 

För den totala enskildheten är Villa Sandudden på Ingarö det perfekta stället för konferens eller kickoff – bara 20 minuter med bil från stan. Varva möten med avkopplande bad eller var mer aktiv och kör mountainbike i skogen, åk skridskor eller kajak beroende på årstid eller ta en fartfylld båttur.

Annons

Villa Sandudden förenar det bästa av två världar – enskildheten med hemma hos-känslan kombinerat med exklusiv service och mat i yttersta toppklass!

Villa Sandudden, Junkers väg 22, Ingarö
Läs mer och boka här.

2. Hotell Skeppsholmen

 
 

Skeppsholmen är platsen där storstad och skärgård möter varandra. En perfekt plats för de som vill njuta av härlig, naturnära utsikt från fönstret eller promenera in till Stockholm City på 10 minuter för shopping och krogliv.

Annons

Hotell Skeppsholmen, Gröna gången 1, Stockholm
Läs mer och boka här. (reklamlänk)

3. Gondolen

 

Njut av Stockholm bästa utsikt under din konferens. 25 meter upp i luften ligger restaurangen Gondolen och ovanför den finns det underbara mötesrummet med utsikt över både Saltsjön och Mälaren. En perfekt mötesplats mitt i huvudstan.

Gondolen, Stadsgården 6, Södermalm
Läs mer och boka här.

5. Ulfsunda slott

 

För den som vill njuta av god mat och dryck under sin kickoff eller konferens är Ulfsunda Slott platsen. Här finns en diger champagnekällare och maten som serveras är av högsta kvalitet. Dessutom är alla hotellrum unikt inredda, så stannar ni över natten kan ni välja mellan romantiska himmelsängar, lyxiga badkar eller färgsprakande inredning.

Annons

Ulfsunda Slott, Margretelundsvägen 125, Bromma
Läs mer och boka här. (reklamlänk)

6. Artipelag

 
 

Kombinera konst, arkitektur och konferens på Artipelag. 20 minuter utanför centrala Stockholm ligger denna pärla med 100% samspel mellan natur och arkitektur. Njut av god mat, lugn miljö och konstutställningar mellan mötena. Då det inte finns plats för övernattning börjar dagen med en gemensam båttur från city.

Annons

Artipelag, Artipelagstigen 1, Gustavsberg
Läs mer och boka här.

7. Kastellet på Djurgården

 
 

Få en resa genom historien när du vandrar genom Kastellet på Djurgårdens lokaler. Med anor från 1600-talet stoltserar denna byggnad mitt i centrala Stockholm. Här finns även en avskild utomhusyta för grillkvällar och mingel.

Annons

Kastellet Stockholm, Kastellbacken 1, Stockholm
Läs mer och boka här.

8.Wenner-gren Center

 
 

En sann 60-tals pärla mitt i huvudstaden. Wenner-gren Center är en klassisk mötesplats i Stockholm med K-märkta originaldetaljer från 1962 kvar.

Wenner-Gren Center, Sveavägen 166, Vasastan
Läs mer och boka här.

Läs också:

8 av Nordens bästa storstadshotell

Kika in i Nobis nyöppnade hotell i Köpenhamn

Besök en bit av Toscana i Sveriges enda vinhotell 

Publicerat 01 december 2017
Annons