Är det här världens 5 härligaste takpooler?

Takterrass, pool och utsikt – tre av de mest fantastiska sakerna som finns. Och när de kombineras finns knappt ord för hur härligt det blir.

Annons
grace2
 
grace3
 

Resesajten hotels.com har listat några av de mest populära hotellen i deras nätverk, utifrån hotellens takpooler. Och vi är helt överens om att vi gärna hade tillbringat en dag – eller tio – på de här hotellen.

Annons

Läs mer: 9 infinitypooler att drömma sig bort till

1. Hilton Molino Stucky Venice (reklamlänk) – Venedig, Italien

Takpool med utsikt över Venedig, som har ett oändligt kulturellt utbud. Poolen med tillhörande bar är öppen mellan maj och september.

hilton1
 
hilton3
 

Pris från 2 267 kronor. 

Annons

2. Splendid Hotel & Spa Nice (reklamlänk) – Nice, Frankrike 

Nice är en gammal stad där allt från gamla katedraler till toppmoderna shoppingcenter samsas. Allt kan inte upplevas från poolen, men när du trampat runt i Nice en hel dag är det härligt att avnjuta kvällen vid poolkanten.

Pris från 1 619 kronor. 

3. SIXTY Lower East Side (reklamlänk) – New York, USA 

För en stad som inte har särskilt många stränder är det extra skönt att kunna fly värmen och svalka sig. Den här takpoolen är omgiven av tropisk miljö och botten pryds av den kände konstnären Andy Warhol.

 Pris från 2 343 kronor. 

4. The Yeatman Hotel (reklamlänk) – Porto, Portugal 

Simma in i solnedgången i denna infinity-pool i Porto. Den kanske inte är den största, men utsikten över stadens hustak är verkligen storslagen.

Pris från 3 257 kronor. 

5. Grace Santorini (reklamlänk) – Santorini, Grakland 

Högt beläget på Santorini ligger det här härliga designhotellet vars evighetspool ger dig känslan av ett eget hörn i Egeiska havet.

Pris från 9 049 kronor. 

Läs mer: Arkitekterna ger sina 6 bästa tips till dig som vill bygga pool

Publicerat 17 juli 2016
Annons