De 5 snyggaste hotellen i New York

Är du ute efter ett snyggt, trendigt och bekvämt hotell i New York? Här är fem av våra favoriter!

Annons

New York, New York… Staden som aldrig sover och favoritstaden för många, inte minst oss svenskar. Här finns det något att göra dygnet runt och hotell i överflöd. Givetvis har vi valt ut fem snygga favoriter med det där lilla extra.

1. Kimpton Hotel Eventi (reklamlänk)

Via: Kimpton Hotel Eventi  

Unikt för hotellet är att varje rum har fönster från golv till tak. Redan i lobbyn märks den utmärkande stilen för hotellet, en kombination av det bästa från Japan och Manhattan. En märklig kombination kan tyckas, men oj så de lyckas. En fullträff i New York.

Annons

2. Bowery Hotel

Via: Bowery Hotel  

Är du ute efter ett hotell på Manhattan med utsikt är Bowery Hotel helt rätt för dig. De industriella fönstren är ett av hotellets signum såväl som badkaren i marmor.

3. Wythe Hotel

Via: Wythe Hotel  

Wythe Hotel har en extraordinär utsikt över Manhattan där det är beläget i Williamsburg, Brooklyn. Industriellt möter modernt och på sjätte våningen finns en terrass som är ett måste om du vill ta en välsmakande cocktail i solnedgången.

Annons

4. Refinery Hotel

Via: Tripadvisor  

Från början var hotellet en hattfabrik, något man säger ha tagit inspiration av när man dekorerade de 197 rummen som finns att bo i. Stora fönster, badrum i marmor och mörka trägolv är några av detaljerna som hotellet är stolt över.

5. Boro Hotel

Via: Timeout  

Hotellet var från början en tom byggnad som stått oanvänd under en längre tid. Efter att arkitektbyrån Grzywinski+Pons fick sätta tänderna i projektet har det utvecklats till ett butikshotell med såväl hemtrevnad som industriell känsla och med stora, generösa ljusinsläpp.

Läs också:

7 trendiga hotell i Paris

Lista: De 8 snyggaste hotellinredningarna 2017

Ångkraftverket omvandlades till designhotell – kika in

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Annons